Op zoek naar eindhoven massage?

   
eindhoven massage
 
Massagesalons in Eindhoven: Boek direct online! Treatwell.
Dit is een Japanse massage en de levensenergie die vrij komt bij deze massage wordt Qi genoemd. Doordat uw innerlijke Qi gestimuleerd wordt ervaart een een gevoel van ontspanning, ruimte en beweging. Om aan alle drukte van het dagelijks leven in Eindhoven te ontsnappen kun je een heerlijke massage naar keuze boeken bij ons.
massages
Des Fleurs Therapie en massage in Eindhoven Over mij.
Mijn naam is Dorien Bour en ik woon in Eindhoven en heb na het volgen van diverse opleidingen ruime ervaring opgedaan met Life Coaching en het geven van massages. Hoe ik begonnen ben met dit werk. Als kind kwam ik al altijd al op voor iedereen en wilde mensen helpen. Dit gevoel van zorgen en willen helpen groeide met de jaren. De ervaringen die ik zelf heb opgedaan, hebben mij veel inzicht gegeven die ik graag wil gebruiken om andere mensen te helpen en aansturen daar waar nodig. Want iemand die je kan helpen doordat diegene zich goed kan inleven in de pijn die je voelt door eigen ervaring, lijkt mij beter dan iemand die alleen vanuit de boeken werkt. Daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in Life Coaching en heb me hierin verdiept. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd die mij de juiste gereedschappen geven om mensen te kunnen helpen. 5 jaar geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in de wereld van de massage.
Autolening

Thaise ontspannings en therapie massage Ein. We kennen allemaal het gevoel na een dag werken: gespannen, pijn in de nek, onderrug dat pijnlijk aanvoelt. Een ontspannen massage is dan wel iets meer. Malai Thai massage. Eindhoven Malai Thai Massage Eindhoven.
veranda
Cookies op ed.nl ed.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
City Spa Eindhoven Massage Treatments.
Deze massage richt zich op de meest gespannen gebieden van het lichaam, en maakt gebruik van een ESPA lichaamsolie speciaal geselecteerd voor jou. Waar nodig worden hot stones gebruikt voor extra ontspanning. Een heerlijke, verlichtende zwangerschapsmassage voor Mums to be! AA Body refiner. Een verstevigende en verslankende behandeling om de contouren van je lichaam te verfijnen en overtollige vloeistoffen te verwijderen, resulterend in een slanker silhouet en gladdere huid. It's' time to treat yourself Maak een afspraak. Maak nu een afspraak en get spoiled @ Agua! Maak een afspraak. Agua Spa Health Beauty. 5611 HG Eindhoven.
Vind massage eindhoven op Marktplaats.nl.
Welkom bij nada thaise massage in eindhoven nu nieuwe lokatie grote berg 85. Nu met of zonder afspraak. Bij nada thaise massage kunnen mannen en vrouwen terecht voor o.a traditionele thaise massage olie massage voeten massage nek schouder en hoofd massage kruidenstempel massage ontspannings massage.
Massage Ayurvedische stijl en technieken Massage Eindhoven.
Een bezoek aan Massage Eindhoven Ontspanningsmassage Eindhoven is de beste plaats om optimaal te profiteren van een massage door een op elkaar afgestemde omgeving. Hier wordt u niet gestoord door bijv de deurbel, kinderen of een blaffende hond of andere storende elementen die u bij een thuis massage wel heeft.
QoQo Massage Eindhoven.
Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt. 2018 Copyright QoQo Massage. Disclaimer Privacy Statement.

Contacteer ons