Meer resultaten voor holistische massage opleiding

   
holistische massage opleiding
 
Marma massage en acupressuur cursus Mintaka.
Privé en groepspraktijk locatie. eerst volgende sessies. Cursus holistische voetmassage. Zachte yoga en meditatie. vr, 19/10/2018 1830.: Marma massage en acupressuur cursus. op vrijdag 19/10 van 18u30 tot 21u30 en op zaterdag 20/10 van 10u30 tot 13u. Het Appèl, Brusselsestw 544, Mechelen Zemst.
boxspring
Opleiding tot massagetherapeut / masseur Mintaka.
Naast ontspanning kan deze techniek ook aangewend worden om op een medicinale manier te zorgen voor harmonisatie, revitalisatie, balancering en het laten stromen van de levensenergie. Bij massage wordt veel aandacht besteed aan de geestelijke en emotionele balans alsook aan het fysiologisch aspect van het lichaam. Als masseur verlicht je pijn, zorg je voor ontspanning en behandel je overbelaste spieren. Tijdens de praktische lessen leer je massagetechnieken als effleurages, petrissages, fricties, tapotementen, schommelen en duimrollen uit te voeren. Na afloop ben je in staat om een volledige lichaamsmassage uit te voeren. Deze opleiding is geschikt voor al wie een erkende massagetherapeut is en zich wenst te verdiepen met nieuwe holistische methodes.
lenen
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
De aandacht richt zich daarbij vooral op het bewustwordingsproces en de therapeutische mogelijkheden die integraal holistische massage te bieden heeft waarmee zowel fysieke als mentaal, emotionele en spirituele blokkades kunnen worden geheeld. De opleiding richt zich zowel op mensen die zelfstandig een eigen massage praktijk vorm willen geven als op aanvullende ondersteuning van aangrenzende beroepsgroepen zoals coaching, yoga docenten, cranio sacraal of haptotherapeuten.
springkasteel huren
Holistische massage Sonnevelt Opleidingen.
Vaak gebruiken masseurs voor een holistische massage meerdere oliën. Als er maar één olie gebruikt wordt, is dat meestal lavendel, vanwege de ontspannende werking van deze plant. Sonnevelt biedt de opleiding Integrale Lichaamsmassage aan. Wil je een indruk krijgen van de opleiding?
Opleiding Energetisch Therapeut Gezondheidsschool.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch Therapeut werd volledig herwerkt en gemoderniseerd. Je kan deze vanaf nu volgen bij het Centrum Voor Avondonderwijs de overkoepelende instelling van De Gezondheidsschool. Klik op deze link voor alle info! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS.
Cursus Holistisch Energetische Massage.
HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. HBO Massage Therapeut. HBO Energetisch Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Lomi Lomi massage cursus Curaçao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Holistisch Energetische Massage. Cursus Holistisch Energetische Massage.

Contacteer ons