Resultaten voor cursus hotstone massage

   
cursus hotstone massage
 
Opleiding Hot stone massage SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Kandidaat-cursisten die tewerkgesteld zijn in de sector of een aanverwante sector voldoen eveneens aan de toelatingsvoorwaarden mits het voorleggen van de nodige bewijsstukken. Techniek van de Hot Stone massage. Houding en deontologie. De praktijk omvat het toepassen van het theoretisch gedeelte van de les en het leren van technieken. Een juiste, efficiënte houding van de behandelaar wordt nauw gadegeslagen zodat vanuit het centrum gewerkt wordt. De docente demonstreert op een model/proefpersoon en geeft toelichting. Vervolgens oefenen de cursisten in tweetallen op elkaar. De docente corrigeert de cursisten tijdens het oefenen voortdurend op houding en techniek en controleert of de theorie is gekend. Er wordt eveneens nagegaan of de cursist de theorie en de praktijk kan verbinden inzicht. De bedoeling is dat de cursist in de week tussen de lessen in, het aangeleerde meermaals oefent teneinde de technieken in combinatie met de theorie onder de knie te krijgen. Mee te brengen naar de cursus.:
tempur
Hot Stone massage Syntra AB.
Over de cursus. Hot Stone is geen nieuwe vorm van massage. In Engeland gebruikten ze eeuwen geleden de Holdstones. In Azië en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuurnaalden. In Amerika wordt het al eeuwenlang door de indianen gebruikt en ook Japan heeft zijn eigen vorm.
lenen
Cursus Hot stone massage mét certificaat! Wellness Academie.
mooie massage, fijne locatie en heel fijn dat je voldoende materiaal mee naar huis krijgt om te oefenen. van Garsel 10-10. Gevolgd in Gent. Leerzame en ontspannende cursus! Top docente en een leuke groep met mede-cursisten. Deze cursus zal zeker niet de laatste zijn! De Keyser 10-10. Gevolgd in Gent. prima, fijne, vriendelijke docente en aangename groep van cursisten. Gevolgd in Utrecht. Leuke cursusfijne, aardige docent. Goede manier van uitleggen. En af en toe een lachtertje waardoor de sfeer gezellig was. Gevolgd in Hasselt. Deze hotstone opleiding was letterlijk en figuurlijk super Hot!
Springkasteel
Opleiding Hot Stone Massage Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Lesdata van deze opleiding: 8/05/2018 0900: 1200: 22/05/2018 0900: 1200: 29/05/2018 0900: 1200: 5/06/2018 0900: 1200.: Tags: beauty, Hot, lava, massage, relaxatie, schoonheid, stone, verzorging, wellness, welness, hotstone, wellnes, wellness@oostende. Hot stone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtegang Geest, ziel en lichaam zijn één.
cursus hotstone massage Archieven De Schoonheidsschool.
cursus hotstone massage. 16 November 2016. De hotstone massage is vrij nieuw voor Europa maar kent toch een eeuwenoude traditie. Ze was al gekend in Engeland Stonehenge oldstones en in de Griekse en Romeinse badhuizen. De Incas en Indianen maakten in zweethutten en in diverse rituelen gebruik van de hotstones.
Cursus Hot Stone massage.
Cursus Psoas en Massage. Aktie Cursus Rugpijn massage. Cursus Triggerpoint Therapie. Cursus Massage bij Kanker. Cursus Massage bij Kanker. Wellness massage cursus. Aktie Cursus Bamboe massage. Aktie Cursus Facelift massage. Cursus Hot Stone massage. Holistische Massage cursus. Cursus Chakra massage.
Hot Stone massage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Techniek van de Hot Stone massage. Beknopte uitleg over het anatomisch gebied waarop gewerkt wordt, de basaltstenen, indicaties en contra indicaties voor het geven van de Hot Stone massage, aanleren van de technieken, reguleren van de warmte van de stenen, praktijkoefeningen.

Contacteer ons