Meer resultaten voor thaise massage breda

   
thaise massage breda
 
thaise massage breda - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
thaise massage breda - Cursustarieven Massage Cursussen.
Een groeiproces van kennis en bewustzijn. Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de overige privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness.
Home.
Thai Holistic Health. Sukho Breda Happy feet. Voorjaar @ Sukho. Valentijn romantiek voor 2. Duo-Massage, side by side. Sukho Friends Only. Sukho cityspa massage. Laat je heerlijk verwennen met een van onze behandelingen. Een hotstone of warme oliemassage, een gezonde scrub of onze geurige aromatherapie. Een ontspannende voetmassage na het shoppen of een Thaise massage op het einde van een vermoeiende werkdag.
top trainingen breda
Saysawang Thaise massage Wellness Breda.
Saysawang Thaise massage Wellness Breda KVK: 58365931. Foodforest Breda KVK: 63307510. Laatste tien inschrijvingen in Breda. Mol-da Silva BV Breda KVK: 67492045. Hortisol Corporate Limited Breda KVK: 67492037. De Laat Kitwerken Breda KVK: 67491650. WEERSTRA VASTGOED BV Breda KVK: 67490565.
thaise massage amsterdam
Erotische massages bij een massagesalon van MassageWereld.
Een erotische Body to Body massage met water of olie is een sensuele en sensationele ervaring. Kiest u voor een erotische Thaise massage of een Duo massage? Of misschien voor een gladde Nuru massage? Kiest u voor een Tantra massage, dan gaat u een zinnenprikkelende sensuele ervaring tegemoet.
prive sauna breda
Alex.Massage.Breda.
4817 LS breda. Hoe heb je ontdekt dat je masseren leuk vindt? Ik masseerde wel eens mijn toenmalige vriendin en ontdekte toen dat ik haar kon helpen. Ze had veel last van pijn en ik kon intuïtief deze pijn aanvoelen en behandelen. Het deed mij goed dat ik haar van haar pijnklachten kon afhelpen. Al snel volgden er dan ook vrienden en kennissen die ook een massage van mij wilden krijgen. In 2013 ben ik begonnen met mijn eerste cursus klassieke massage bij Zonnevlecht Opleidingen. Dit beviel mij erg goed, nu begreep ik meer van de anatomie van het menselijk lichaam en hoe ik betere technieken kon toepassen. Ik heb daarna meteen een massagetafel gekocht, zodat ik professioneler aan de slag kon. Een jaar later heb ik de cursus triggerpointmassage gedaan. Inmiddels heb ik een mooi ingerichte kamer en ook een massagestoel aangeschaft. Dit jaar heb ik een cursus hotstone massage gevolgd en ga ik een cursus Thaise stoelmassage volgen.
ik koop een auto
Tantra massage en Tantra sessie bij Dharma-Lotus in Breda en Wolfheze.
Massage en sessies. Tantra massage en sessie. In Breda en Wolfheze. Bij een Tantra-massage ben jij de ontvanger van de massage. Je ligt en bent passief aanwezig en hoewel een klein beetje yoga en meditatief aanwezig zal zijn is de hoofdmoot massage.
SEO
Saysawang Thaise Massage Wellness Een goede massage voor een redelijke prijs.
Deze traditionele vorm van Thaise massage maakt gebruik van kruidenstempels waarin 15 verschillende kruiden worden gebruikt. Een bodyscrub is een natuurlijke manier om de huid te laten reinigen en verjongen. Nek, Schouder en Rugmassage. 4823 JX Breda. Dit is op Winkelcentrum Heksenwiel.
sea life blankenberge
Home.
Narika Thai Massage Breda. Je kunt bij ons kiezen voor een lekkere oliemassage, een hot stone, de klassieke Thaise massage of een verkwikkende voetmassage. We verwelkomen je graag in onze salon. Je kunt altijd binnenlopen, maar wij raden je aan een afspraak te maken. Narika Thai Massage Boschstraat 44 4811GH Breda.
lening op afbetaling
Yam Thai Massage The best in town!
Fa is een Thaise deerne met veel kennis in haar vingers en andere delen. Ze brengt je tot schitterende hoogtes! Welcome to the jungle. Soepel als een kat glijdt ze over je heen. New lady, ask for more info. openingsuren en adres. Yam Thai massage is van maandag tot en met vrijdag open van 10 uur tot 21 uur.
dakwerken kiekens aalst
Thaise massage Breda.
Thaise olie massage. Javaanse Lulur body scrub pakking. Lomi Lomi massage. Kinnaree Massage Beauty. Sawasdee Kaa, Welkom! Mijn naam is Aporn Rodkhanmuang, afkomstig uit Thailand en sedert 1998 woon en werkzaam in Breda, Nederland. Naast mijn baan als beauty Trainer heb ik op verzoek van vrienden en kennissen ook een eigen salon, genaamd Kinnaree.
tenerife te koop

Contacteer ons