Meer resultaten voor massage zeeland

   
massage zeeland
 
Massage Praktijk Cossanasa, Ontspanningsmassage 60 min bij Cossanasa: bespaar 51% in Zeeland via Social Deal.
Zeeland In de buurt Zeeland. Bergen op Zoom. t Groene Hart. 2 personen 1 persoon. Spontaan uit eten? Overzicht Massage Praktijk Cossanasa. 088 205 05 05. Bereikbaar tot 2300: uur. Ontspanningsmassage 60 min bij Cossanasa. Droom even helemaal weg met een ontspanningsmassage van 60 minuten bij Massagepraktijk Cossanasa.
vennootschap
MassageGids.nl Massage acties provincie Zeeland.
Massagesalons in Zeeland. Betreedt de wereld van rust en ontspanning! De pagina voor aantrekkelijke kortingen, geweldige arrangementen, aanbiedingen, acties en heel veel voordeel! Sommige mensen beschouwen massage als een luxe, maar gezien de druk die de hedendaagse maatschappij ons oplegt en vooral de toename van allerlei ziekten als gevolg van stress, zou massage een vaste plaats in het leven van alledag moeten hebben.
sea life
Tui Na Massage Therapie-Workshops Chinees Gezondheids Centrum Zeeland.
Tui Na Massage. Tui Na Massage is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde T.C.G. en beïnvloedt de energie die in en om het lichaam is. Deze energie beïnvloedt via de energiebanen meridianen en de daarop gelegen acupunctuurpunten allerlei functies in het lichaam en vanzelfsprekend ook de geest.
axa
Lichaamseigen Praktijk voor Massagetherapie in Middelburg Zeeland.
Massagetherapie en reguliere zorg kunnen elkaar goed aanvullen. Massagetherapie is niet een vervanger van behandelingen binnen de reguliere zorg. Een therapeutische sessie bestaat uit een of meerdere massage en bewegingstechnieken.: deep tissue massage: diepe bindweefselmassage. thai table massage: strekkingen, acupressuur.
Professionele shamaanse/indiase massage en gesprek therapie in Burgh Haamstede bij lichamelijke en psychische ziektes.
op uw vragen met behulp van therapeutische gesprekken, massage en oefeningen. U bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis in Burgh-Haamstede. Live" quietly in the moment and see the beauty of all before you. The future will take care of itself." Massage Zeeland 2009-2014 Helendeshamaansemassage.nl.
DE 10 BESTE wellness centra en spa's' in Zeeland.
5 van 10 Spa en wellness in Zeeland. Zwembad Stelleplas Heinkenszand. 6 van 10 Spa en wellness in Zeeland. Zeeuws Ontspannen Middelburg. 7 van 10 Spa en wellness in Zeeland. Sivana Massage and EMDR Therapie Hulst. 8 van 10 Spa en wellness in Zeeland.
Beauty en massage weekendje weg in Zeeland Weekendesk.
compleet relaxen en de batterijen opladen! App Store Available on the. Home beauty en massage weekend Nederland beauty en massage weekend beauty en massage weekend Zeeland Beauty en massage weekendje weg in Zeeland. Beauty en massage weekendje weg in Zeeland.
Sportmassage www.fysiotherapiezeeland.nl.
Vaak belonen de lopers zich enkel met een massage na een behaald doel. Uit dit onderzoek blijkt dat lopers juist tijdens de trainingsperiode regelmatig op de massagetafel zouden moeten plaatsnemen. In de opbouw van trainingen is spoedig herstel immers zeer gewenst. Bron: Physios, jaargang 5, nummer 2. 4335 JW Middelburg. 0118-616161 / 06-10917834 info@fysiotherapiezeeland.nl. januari 2017 m d w d v z z. FysiotherapieZeeland heeft voor het bieden van kwaliteit een HKZ certificaat verworven. Wij werken volgens de wet WGBO. De fysiotherapeuten hebben een master in hun specialisme behaald en zijn BIG en CKR geregistreerd. Onze praktijk maakt deel uit van het Olympisch Netwerk Zeeland.
Massage Float en Massage Centrum Zeeland Vrouwenpolder.
Gember stimuleert de doorbloeding, is verwarmend, pijnstillend en ontstekingsremmend en daarom ideaal voor massage van verharde spieren, bij spierpijn en reumatische klachten. Gember olie heeft een zeer plezierige warme, krachtige en vurige geur die weer nieuwe levenskracht schenkt. Bij zwakte en moeheid geeft de olie energie en versterkt het afweersysteem. Laat een reactie achter. Je email adres is niet zichtbaar. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Leave this field empty. Voor reserveringen en vragen is het Floatcentrum bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. We zijn geopend op afspraak. Zondag en maandag gesloten. Float Centrum Zeeland.

Contacteer ons