Meer resultaten voor massage aan huis amsterdam

   
massage aan huis amsterdam
 
Thaise massage Amsterdam Van Woustraat Veranda Thai Wellness.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
massage aan huis amsterdam - Cursustarieven Massage Cursussen.
Bij Massage en Opleidingsinstituut Kopos gaan vakkennis en betrokkenheid, hand in hand. Massage en Opleidingsinstituut Kopos heeft een breed assortiment aan massage cursussen voor de educatieve ontwikkeling van de aankomend masseur. Kopos biedt kwalitatief hoogwaardige massage cursussen en opleidingspakketten met een optimale begeleiding in je ontwikkeling en opleiding tot masseur.
Massage Amsterdam, massage aan huis in de regio.
De verschillende massage vormen dragen bij aan een stuk persoonlijke ontwikkeling. Hier wordt tijdens de massage sessies geregeld de aandacht op gevestigd. Nog vragen over de mogelijkheden van een massage aan huis in Amsterdam of wil je een massage afspraak maken? Toon meer
thaise massage amsterdam
Massage aan huis MassageWork Amsterdam.
1069 ZJ Amsterdam. 06 122 383 26 bart@massagework.nl. HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW. Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven. GA DIRECT NAAR. In onze praktijk. Massage aan huis. Verder
Paribas
Massage aan huis Amsterdam Roberto Valencia.
Roberto Valencia heeft ruime kennis van het menselijk lichaam en beheerst verschillende westerse en oosterse massagetechnieken. Hierdoor worden met zijn behandeling lichamelijke klachten effectiever en specialistischer aangepakt dan bij een gewone massage. Voor massage aan huis in Amsterdam en omgeving is Roberto Valencia gespecialiseerd in de volgende behandelingen.:
urenregistratie app
Wellness Sauna Deco.
Een regelmatige massage zorgt voor soepele spieren, helpt RSI voorkomen en verbetert je mobiliteit. Voetreflexzonetherapie is een drukpuntmassage, die ervan uitgaat dat je hele lichaam terug te vinden is in je voeten. Je organen, klieren, lichaamsdelen of zenuwbanen alle zijn ze door energiestromen met bepaalde reflexzones of reflexpunten in je voet verbonden. Door specifieke reflexzones te masseren, stimuleer je het bijbehorende lichaamsdeel en geef je de eerste aanzet tot genezing. Dit noemen we ook wel reflexologie of voetreflexologie. Voetreflexzonetherapie pakt gericht blokkades aan, waardoor je lichaam revitaliseert en energie beter gaat stromen. Het lichaamseigen genezingsvermogen zorgt voor de rest. In hartje Amsterdam, aan de Herengracht, vind je beautysalon Deco.
sea life
AAA acupunctuur en massage aan huis, behandeling thuis zonder indicatie van arts.
Praktijk: Kanaalstraat 82-E, 1054XL Amsterdam Oud West. Uitsluitend op afspraak. Acupunctuur, Tuina Massage en Kruiden.: De Traditionele Chinese Geneeskunde TCG/ TCM als zelfstandige complementaire geneeswijze voor de behandeling van Stress, Migraine, Vermoeidheid, Pijn, Gewrichts-/ Rugklachten, Gynaecologische of Psychische klachten etc.etc.
gps wandelingen nederland
Erotische massage service Massage aan huis.
In Amsterdam en omstreken al vanaf 30 minuten een masseuse voor bij u thuis bezorgd. Laat je verwennen met een erotische massage. Als je aan een escort bureau denkt dan denk je misschien alleen aan straight sex. Maar niets is minder waar.
Thrivemassage Thrive Massage.
KWALITEIT AANDACHT MAATWERK. MASSAGE in amsterdam oost. massagestudio op ijburg en in OOST indische buurt. Thrive heeft twee massagestudio's' op de Thrive Yoga locaties IJburg en in Oost Indische buurt. De studio's' zijn goed bereikbaar vanuit het centrum met de fiets, auto of OV en bieden een oase van rust en aandacht. We werken met een profesioneel team Freelance masseurs en een Fysiotherapeute. Je kunt makkelijke een afspraak maken via ons online boekingssyteem klik op de knop BOEK MASSAGE IJBURG of MASSAGE OOST. Alle masseurs zijn ervaren en gediplomeerd en masseren met veel aandacht en positieve energie. Je kunt kiezen voor een op maat gemaakte massage vanaf 60 tot 120 minuten, onze tarieven vind je hier. Boek nu je massage in een van de twee comfortabele massagestudio's' van thrive.; Op IJburg centraal gelegen aan de IJburglaan 961.
Bea Pronk Praktijk Rondom Geboorte Baby en Zwangerschapsmassage Zaandam, Amsterdam en omstreken.
Naast de leuke kanten van het beginnend ouderschap krijg je als ouders vaak te maken met vermoeidheid, onzekerheid, stress en het vinden van een nieuw evenwicht. Massage werkt in deze periode ontspannend. Naast zwangerschapsmassage en massage in de kraamperiode kun je in mijn praktijk terecht voor ontspanningsmassage. De massage vindt plaats aan huis.

Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen. Thaise Massage praktijk aan huis. Thaise Massage Chockdee Tilburg. Thaise Massage in Aken. Thaise en Chinese massagesalons in kaart gebracht. Overval op Thaise massagesalon in Arnhem. Wat Pho Massage School. Thaise massage in Duitsland. Jan op THAI MASSAGE.

Contacteer ons