Meer resultaten voor massage groningen

   
massage groningen
 
massage groningen
massage groningen
Healing Groningen Massage praktijk Groningen Praktijk Calendula.
Haar toepasbaarheid is veelzijdig en breed, eigenschappen die passen. in mijn praktijk voor massages en healing. Je kunt kiezen uit verschillende vormen van massage.: Intuïtieve massage en healing. In de massage ga ik uit van de mens in zijn geheel.
lening
Massagepraktijk MéMé Massage nabij centrum Groningen.
Thank you for booking. Thaise yoga massage. Handig om te weten. De werking van massage. Stress en psychische klachten. Zoeken naar: Zoeken. Welkom bij Massagepraktijk MéMé. Massagepraktijk MéMé is de plek om tot rust te komen. Er aandacht is voor jouw lichaam én persoon. Dichtbij het centrum Groningen.
AdWords
Shiatsu massage Groningen.
9728 AN Groningen. Shiatsu Massage Groningen. Shiatsu is een bijzondere vorm van massagetherapie. Door de gebruikte technieken onderscheidt het zich duidelijk van de handgrepen die in de westerse massage worden gebruikt. Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk; shi vinger en atsu druk.
Paintballen
Massage, Wellness, Sauna-vacatures in Groningen provincie december 2017 Indeed.nl.
Geen marketingactiviteiten ontplooit tijdens je massage met de cliënt van de massage community. Vanuit Stichting Massage Community zijn we opzoek naar 8. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Stichting Massage Community Vacatures in Groningen. Bare and Beautiful Schildersbuurt.
Yoast
Chabaa Thai Traditionele Thaise massagetherapie in Groningen.
Ik ben Thanya, ervaren en geschoold volgens de Mhorchang en Wat Pho vormen van traditionele Thaise massage. Uw vertrouwd adres voor authentieke traditionele Thaise massage in Groningen. Chabaa Thai admin 2018-02-25T2025330000.: Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt.
rainbow
Shiatsu Massage met Body Coaching voor échte ontspanning.
Tijdens B ody Coaching maak ik gebruik van allerlei vormen van massage: Shiatsu, Stres Release Massage, Energetische Massage, EnergyHealing, Metamorfose Massage, Thaise Voetmassage. Elke keer voel ik wat jouw Hogere Zelf aangeeft wat jij nodig hebt. Het kunnen ook combinaties van de bovengenoemde massage vormen zijn.
Matras kopen
Massagepraktijk Groningen Massagepraktijk Angela van Kessel.
Ontspanning in je lijf, contact met je gevoel en rust in je hoofd dat is wat holistische massage je geeft. Ik ben Angela van Kessel en ik ben holistisch masseur in Groningen. Helaas heb ik momenteel geen ruimte voor nieuwe afspraken, omdat ik overspannen ben.
lamps
Massage, Fysiotherapie Beuzenberg Groningen.
U bevindt zich hier: Home / massage. Massage, Fysiotherapie Beuzenberg Groningen. Onze praktijk zit gevestigd aan de Westerhaven 64 in het centrum van Groningen. U kunt bij ons terecht voor: Sportmassage, dry needling, echografie, manuele therapie, fysiotherapie, medical taping en fysiotherapie aan huis.
cursus groningen
Acro Yoga Open Yoga Groningen.
De lunar variant heeft zachte en ontspannen bewegingen en richt zich op massage, strekken en ontspannen van het lichaam. De solar variant focust op het actieve van de acrobatiek. In deze vorm ben je bezig met balans en techniek, en komt een beetje kracht ook zeker aan bod.
Cursus

Contacteer ons