Zoeken naar holistische massage utrecht

   
holistische massage utrecht
 
Massage Utrecht Heleen Baas.
schimmel verwijderen
Impulse: Massage Praktijk Utrecht Vitamine voor lichaam geest. Impulse Massage Its about being good for yourself.
Tijdens mijn holistische massages gebruik ik diverse technieken die gericht zijn op ontspanning, bewustwording, inzicht en herstel. De massage oefent invloed uit op spieren, inwendige structuren, energiestromen en geest. Voel Spanning Ontspanning. Mijn massages helpen om de oorzaak van bepaalde klachten te onderzoeken.
rabobank
Holistische Massage Utrecht Bewust bij Jezelf.
Ook is deze massage heel geschikt bij lichamelijke pijnen of ongemakken, hierbij worden fysiotherapeutische kennis en vaardigheden toegepast vanuit een holistische visie. Bewustwording is van essentieel belang in ieder helingsproces. Bewustwording verdiept de ervaring en het helpt je te begrijpen wat je ervaart.
analyse website
Home Umoyahealth.
Welke massage past jou? Wat is HOLOS massagetherapie? Wie ben ik. HOLOS Massagetherapie Amersfoort. Vaak last van hoofdpijn, spierpijn, onrust in je lijf. Voel je een drukkend gevoel op je borst of buik? Doet je onderrug pijn? Zit je tegen een burn out aan?
dela
Praktijk voor Holistische Massage in Vianen Lidy van Dijk Utrecht.
Het zelfgenezend vermogen kan zijn werk doen. Op deze website vind je informatie over verschillende massagebehandelingen in mijn praktijk in Vianen. Massage read more. Therapie read more. Last van slaapproblemen? Praktijk voor Holistische Massage. 4133 BL Vianen Utrecht. Over Lidy van Dijk.
Ledlamp
Tangan Mas Raffy Zorg.
Holistische massagetherapie wordt vergoed. Naast bewoners en medewerkers van het woonzorgcentrum is iedereen welkom bij Tangan Mas voor. allerlei spanningsklachten, zoals in nek, schouders, rug. fysieke klachten zonder aanwijsbare oorzaak. gevoelens van o.a. onrust, stress, burn-out. vermoeidheid, slapeloosheid, ademhalingsproblemen. teveel piekeren/in je hoofd zitten. in een periode waar sprake is van verlies of verandering overlijden, scheiding, ziekte. als ondersteuning van andere hulpverlening psychotherapie, fysiotherapie. Verwijzing van uw huisarts is niet nodig. Een behandeling begint met een intakegesprek om zo een beeld te krijgen van uw medische achtergrond en eventuele contra indicaties bijv. ontstekingen, hartafwijkingen, spataderen uit te sluiten. Tangan Mas wordt gecoördineerd door Winnie Tan. Van huis uit de massage meegekregen, volgde ze na diverse massagecursussen en haar eigen ervaring met massagetherapie, de 4 jarige HBO opleiding Massagetherapie bij Holos te Utrecht.
lifting
Holistische massage in Utrecht met aandacht voor lichaam én geest.
Holistische massage in Utrecht. Ik masseer altijd met mijn liefdevolle aandacht. Dát is de basis. En ik neem als uitgangspunt dat jouw lichaam en geest één geheel vormen; dit wordt ook wel de holistische benadering genoemd. Door de aanraking tijdens een holistische massage, gebeurt er iets in je heel je wezen.
LED Paneel
Five City Spa: holistische chill spot in Utrecht voor Body, Mind Soul Holistik.
Five City Spa: holistische chill spot in Utrecht voor Body, Mind Soul. Enzo, één van de mannelijke masseurs uit Eefs team van wie ik een massage mocht ontvangen, nam me kort na de kennismaking met Eveline mee naar een sfeervolle behandelkamer voor een Five Full Body Massage.
Content Marketing
Over mij Massagetherapie Zwolle.
Ik heb Holos, Academie voor Holistische Massagetherapie gevolgd en in 1994 afgerond. Van september 2011 tot december 2012 heb ik een post-HBO opleiding tot Mindfulnesstrainer aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en afgerond en in 2014 een scholingsprogramma tot Compassietrainer bij Centrum Integrale Psychiatrie Lentis. Daarnaast ben ik in 1985 afgestudeerd aan de HBO-Verpleegkunde en ben ruim zeventien jaar werkzaam geweest in een Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis, als verpleegkundige op een behandelafdeling en als clusterhoofd. Vanaf 2002 heb ik mij volledig gericht op verdere ontwikkeling van mijn Praktijk. Van 2002 tot 2011 ben ik verbonden geweest aan Holos, Academie voor Holistische Massage Therapie, als docent en examinator en vertegenwoordiger voor Holos bij de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen FONG.
generator

Contacteer ons