Zoeken naar holistische massage utrecht

   
holistische massage utrecht
 
Massagestudio Nelani Home.
Mijn" persoonlijke visie is erop gericht om vanuit een holistische werkwijze rust en kalmte op fysiek, emotioneel en mentaal vlak te bereiken. Door middel van Traditionele Chinese Geneeskunde, Tui-Na therapeutische en ontspannende massages, voeding en lifestyle adviezen bied ik een totaal pakket aan.
sauna utrecht
Over mij Aandachtige Massage.
Vandaar kwam de vraag: Hoe kom ik in rust, in mijn eigen kracht, weer vol energie. Zo kwam ik in aanraking met massage. Tijdens een Holistische massagesessie heb ik mij laten aanraken, laten masseren. Ik was diep onder de indruk van de wonderbaarlijke werking van deze aanraking, het bleek een enorme kracht te hebben.
holistische opleiding coaching
Holistische massagetherapie Utrecht.
Elk lichaam vertelt zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig te ervaren dat ik door het geven van een massage iemand op weg mag helpen om de taal van zijn of haar lichaam te kunnen verstaan. Holistische massagetherapie Utrecht.
evenementen tenten verhuur prijzen
Viva Balans Massage Gouda.
Intuïtieve ontwikkeling, CLI Utrecht, diploma healing behaald in 2008. Holistische massagetherapie, Holos Academy Utrecht, diploma behaald in 2014. Cursus kanker massage, Holos Academy Utrecht, afgerond in april 2014. 1988 nu: kraam verzorgende bij oudere particulieren en verschillende verpleeg en verzorgingshuizen.
zonnepanelen
massage in utrecht Hier Ben Jij massage in Utrecht.
Een massage is een heerlijk cadeau! Voor jezelf, maar ook als verjaardagscadeau of aan een zwangere vriendin. massage zwangerschapsmassage babymassage bedrijfsmassage. KvK 64630633 BTW ID NL001940724B56 bankrekeningnummer NL 79 KNAB 0254903231. HIER BEN JIJ massage door Daphne Hooiveld in Utrecht.
grindplaten met worteldoek
Anneke Polak Holistische Massage indebuurt Utrecht.
Vondellaan 76 3521GH Utrecht. 1000: 2100: Woensdag. 1100: 2100: Vrijdag. 1000: 1800: Zondag. Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn. Over Anneke Polak Holistische Massage. Anneke Polak Holistische Massage is de praktijk van Anneke Polak, een praktijk voor holistische massage.
auto verzekeren voor kind
Holistische massagetherapiepraktijk Lotus.
Home Holistische massagetherapiepraktijk Lotus. Holistische massagetherapiepraktijk Lotus. Naam: Nicolette Flos. Adres: Mijlstraat 40. 5281 LM Boxtel. Beroepsvereniging: VNT en MBOG. Mijn naam is Nicolette Flos 1967, geboren te Eindhoven en opgegroeid in Veldhoven. Sinds 2003 woon ik samen in Boxtel. Mijn vriend heeft drie inmiddels zo goed als volwassen kinderen. Ik heb tot oktober 2004 gewerkt in een commerciële, dienstverlenende organisatie, doch raakte overspannen door allerlei omstandigheden. In die tijd ben ik in aanraking gekomen met psycho-synthese-therapie, chakrameditatie, yoga en massage. Door deze ervaringen en mijn interesse in de mens als verbondenheid van lichaam en geest met enorme veerkracht, ben ik in januari 2006 begonnen aan de 4-jarige hbo-opleiding HOLOS, academie voor massagetherapie in Utrecht.
seo analyse
Massage in Verbinding Massage in Verbinding.
Mindfulness betekent leven met volle vriendelijke aandacht. Gezicht achter Massage in Verbinding. Mijn naam is Barbara Lagendijk en ik ben gediplomeerd Massagetherapeut. Ik heb de vier jarige HBO studie gevolgd aan de academie voor Holistische Massagetherapie Holos in Utrecht. Eind 2013 begin 2014 heeft Barbara mij geholpen bij het herstellen van een burn-out.
seo
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
kleerkasten

Contacteer ons