Resultaten voor holistische massage utrecht

   
holistische massage utrecht
 
Holistische massage Muriël Reineman.
Bel of Whatsapp 06 1335 2337. Tijdelijk een cliëntenstop in Utrecht. Binnenkort ook opening in Meppel. Met een holistische massage geef je jezelf tijd voor herstel, ontspanning en balans. In mijn praktijk ervaar je de transformerende kracht van rust en aandacht voor je welzijn.
EPC
Anneke Polak holistische massage Massage Utrecht Anneke Polak Binnenstad Dichterswijk Rivierenwijk.
Door jezelf deze ruimte te geven, ontspan je en stroomt je energie als vanzelf weer vrijer. online afspraak maken. Anneke Polak Holistische Massage Treinstation en bushalte voor de deur. Geef het aan bij je reservering. Vondellaan 76 3521 GH Utrecht info@annekepolak.nl 06 16 17 95 06 ook per app Fotografie Elizabeth Wattimena.
spouwmuurisolatie
Holistische massage in Utrecht met aandacht voor lichaam én geest.
Massage in Utrecht. Holistische massage in Utrecht. Ik masseer altijd met mijn liefdevolle aandacht. Dát is de basis. Het uitgangspunt is dat jouw lichaam en geest één geheel vormen, dit wordt ook wel de holistische benadering genoemd. Door de aanraking tijdens een holistische massage, gebeurt er iets in je heel je wezen.
lening
Holistische massagetherapie Utrecht centrum.
Madeleine is echt oprecht geïnteresseerd waar je op dat moment behoefte aan hebt, en past haar massage daar helemaal op aan. Ze weet daarmee precies de goede toon te raken bij de massage, en heeft daarmee direct impact op hoe je je voelt. Een absoluut veilige en vertrouwde, deskundige vrouw. Liesbeth, 56 jaar. Uit je hoofd, in je lichaam! Tesoro staat voor schat, voor genieten van wie jij bent! Maar wat, als dat niet lukt omdat je lichaam vastzit en je hoofd blokkeert? Als sombere gevoelens, stress en angst sterker worden dan genieten, als je meer oordelen aan jezelf cadeau geeft dan liefde? Allerlei klachten als lichamelijke spanning, hoofdpijn, moeheid, buikklachten, slaapproblemen, een zere nek en schouders, gewrichts en spierklachten zijn vaak een fysieke uiting van stress, angst, sombere gevoelens of depressie. Deze klachten benader ik vanuit een holistische visie.
Massage in Utrecht Holistische massage in Utrecht.
Massage in Utrecht. Wie ben ik. Search for: Search. Stress, dat ben jezelf. Het is nooit de buitenwereld die stress veroorzaakt. Het is jouw reactie op de buitenwereld. Massagetherapie is alle aandacht voor jezelf, voor je hele persoon. Holos staat voor Heel, Volkomen. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Als je voortdurend dingen doet die je niet wilt, of andersom, dingen wilt die je niet doet, dan kan er een disbalans in je leven én in je lijf ontstaan. Zo kunnen klachten en ziektes ontstaan. Door meer contact met je lichaam te maken, kan je luisteren naar de signalen van je lichaam. Je lichaam brengt je dichter bij je gevoel, je verlangens, je emoties en je herinneringen en je ervaringen. Je komt dichter bij jezelf. Je voelt wat je wel of niet goed voor je is. Je voelt waar je energie van krijgt. Door middel van Holistische massage therapie kan er meer evenwicht tussen je hoofd en andere delen van je lichaam ontstaan.
Wie ben ik Massage in Utrecht Holistische massage.
Ik ben sinds 2008 gediplomeerd en geregistreerd Holistisch Massagetherapeut. Mijn opleiding heb ik bij HOLOS in Utrecht gevolgd. Daarnaast heb ik de opleiding voor stoelmassage bij Esottera gevolgd. Regelmatig volg ik allerlei medische en massage bijscholingen o.a. bij Total Health.
Holistische Massage in Utrecht en Amsterdam.
Utrechtse Anneke geeft holistische massages en dat is helemaal niet zweverig indebuurt Utrecht.
Leuk: op 24 juni organiseert massage-opleiding Holos de allereerste Nationale Massagedag onder het motto Aanraken mag. Op de Mariaplaats in Utrecht vindt een grote stoelmassageworkshop plaats en veel praktijken openen hun deuren om een groter publiek kennis te laten maken met massage. Ken jij ook een Utrechtse ondernemer met een leuk verhaal? Laat het ons weten! Anneke Polak Holistische Massage.
Holistische massagetherapie Utrecht.
Elk lichaam vertelt zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig te ervaren dat ik door het geven van een massage iemand op weg mag helpen om de taal van zijn of haar lichaam te kunnen verstaan. Holistische massagetherapie Utrecht.

Contacteer ons