Meer resultaten voor holistische massage leiden

   
holistische massage leiden
 
InTouch Holistische massage Massagesalon in Leiden Treatwell.
Laat een massage je helpen ontspannen, ervaren en tot rust komen. Neem tijd en aandacht voor jezelf. Massagesalons in de buurt. Sophikal Health Leiden 01, km afstand. Holistische massagepraktijk In de warme hand 03, km afstand. Unique by Dayen 09, km afstand.
live bands
massage praktijk, Leiden.
lenen
Holistische massage Leiden bij Massage Feeling Good.
De massage nodigt u uit om stil te staan bij wat u ├ęcht voelt en hieraan aandacht te schenken. Door de massage geeft u spanningen en emoties de ruimte en voelt u zich vrijer. Een holistische massage nabij Leiden boeken?
geld lenen
massage praktijk, Leiden.
InTouch, Massagepraktijk Leiden, Martien Boom 06 39149976, intouchpraktijkvoormassage@gmail.com. Contact Tijden Tarieven. Praktijk voor holistische massage. De Plek, 1009. Kanaalpark 157, 2321 JW Leiden. Wil je een afspraak maken, meer informatie of een vraag stellen, neem dan gerust contact met me op.
Holistische Massage Therapie Holistische Massage Leiden.
Ik ga er vanuit dat er altijd een wisselwerking is tussen lichaam en geest. Mijn intentie is dus anders dan in de traditionele massage. In de Holistische massage worden klachten en symptomen gezien als signalen, iets dat je aandacht vraagt.
Massagepraktijk In de warme hand Holistische massagepraktijk in Leiden.
Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, praktijk aan huis, Akademie voor Massage en Beweging, Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, massage, massage, massage, Leiden, Leiden, massagepraktijk In de warme hand, rust, tederheid, warmte, humor, ontspanning, inzicht, massage, holistische massage Leiden.
Vitaliserende Massage Leiden Massageleiden.nl.
Daarnaast volg ik regelmatig opleidingen en trainingen om mij te blijven ontwikkelen. Meer over Jan. Voor een goede massage in Leiden kun je in mijn praktijk terecht. Ik heb een achtergrond in holistische massage en daaraan worden technieken vanuit verschillende disciplines toegevoegd.
Welkom Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage.
Artikelen en interviews. Van harte welkom op de website van Praktijk Maria ter Beek voor Holistische Massagetherapie en Stoelmassage. Iedereen kent op bepaalde momenten stress en vermoeidheid in zijn/haar leven. Dit kan komen door een volle agenda of door intensieve gebeurtenissen. Het evenwicht en de balans in onszelf is dan verstoord; de balans tussen activiteit en rust, tussen inspanning en ontspanning. Als deze onbalans langere tijd aanhoudt kan dit leiden tot lichamelijke klachten of tot niet lekker in je vel zitten. Hierdoor kan de behoefte ontstaan aan een moment van rust, ontspanning, aandacht en zorg. Door massage ga je weer bewuster om met je lichaam en je geest.
massage praktijk, Leiden.

Contacteer ons