Resultaten voor holistische massage leiden

   
holistische massage leiden
 
massage leiden - Your Time complementaire zorg: massage therapie, reflexologie, cranio, pedicure.
IN GOOD HANDS. Release, Relax, Unwind. Maak een afspraak. The body is sensitive. It registers every thought and feeling. Be tender with it." Medische pedicure 60. Standaard pedicure 30. Maak een afspraak. Pure ontspanning, preventie of behandeling van klachten? Aan jou de keuze! Maak een afspraak. VOETREFLEXOLOGIE / ACUPRESSUUR. Help je lichaam optimaal te functioneren. Drukpuntmassage bevordert de gezondheid op natuurlijke wijze. Maak een afspraak. Geef je lichaam ruimte waar heling mogelijk wordt. Maak een afspraak. need a break? take care take time Your Time. Your Time at GRACE PILATES STUDIO. Persilstraat 51G bus 9. 0495 73 08 14. 1400: 1700: en 1900: 2100.: 1400: 2200: om de 2 weken. 0900: 1200: en 1300: 1500.: 0900: 1200: om de 2 weken. Afwijking op de openingsuren kan aangevraagd worden. Laatavond-afspraken enkel massages en cranio! mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag en op aanvraag. Neem hiervoor contact op. Boek hier je afspraak online.: Maak een afspraak. Enkel voor TREATWELL.:
Mano Dulce Praktijk voor holistische massage.
Als masseur laat ik me leiden door mijn gevoel en intuïtie, waardoor een massage steeds weer anders is. Door de massage wordt contact gemaakt zonder woorden. Het denken wordt uitgeschakeld waardoor je in contact komt met je eigen gevoel en intuïtie.
camerabewaking thuis
Massagepraktijk Sandra Vreeken.
In mijn praktijk kunt je terecht voor diverse massagebehandelingen. Naast de therapeutische behandeling bied ik ook andere massagevormen aan die niet expliciet therapeutisch zijn zoals een losse massage of een ontspanningsmassage. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk te Oegstgeest.
Camera's
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
lichte en zwaardere effleurages, die met of zonder olie uitgevoerd kunnen worden. Holistische massage is eenklassieke massage gecombineerd met een energetische benadering, vanuit het holistische principe. Holistische massage is een zachte, rustgevende massage waarbij men vooral gebruik maakt van effleurages strijkingen.
backlinks
Home.
Vol enthousiasme begon ik ook aan het tweede jaar Holistisch massage en behandeling bij Positive Touch in 2013. Dáár ervaarde ik de kracht van aanraking en de effecten van het werken vanuit een holistische visie. Veel zaken in mijn eigen doen, laten, denken en vooral voelen werd ik mij bewust, vielen daardoor op de plek. Mijn verworven bewustzijn en het waarlijk kunnen vóelen, gaven en geven mij nog steeds de handvaten om in mijn kracht te komen en te blijven, om te zijn wie ik ben, om te kiezen voor mijn kwaliteiten en mijn passie. Mijn eigen ervaringen, mijn kwaliteiten, mijn kracht en mijn passie leiden mij naar de ander; de ander die ik kan/mag begeleiden op zijn zoektocht naar bewustwording en heling.
bioscoop brugge
Holistische Holistische massage, massage, InTouch InTouch praktijk praktijk voor voor massage, massage, Leiden. Leiden.
Massage praktijk, Leiden. Contact Tijden Tarieven. Vanuit mijn holistische visie wordt iedere massage afgestemd op wat er op dat moment de aandacht vraagt. Een massage sessie begint met een kort gesprekje vooraf, waarin we samen afstemmen wat de intentie van de massage zal zijn.
lening om schulden af te lossen
Behandelingen Holistischemassagethuis.nl.
Ik werk vanuit de holistische visie, dat wil zeggen dat ik er vanuit ga dat lichaam, gevoelens en gedachten met elkaar verbonden zijn en permanent invloed op elkaar uitoefenen. Door de massage aanraking kan men zich bewust worden van en inzicht krijgen in zijn/haar fysieke processen en zo kan de massage leiden tot ontspanning en herstel.
hergroepering kredieten
Een heerlijke holistische massage Leiden Elin Vergoor.
Ik wilde weer mezelf zijn zonder gespannen en stressvol te zijn. Zodoende ben ik informatie op het internet gaan verzamelen en via het internet kwam ik dus in aanraking met een holistische massage Leiden. Een holistische massage Leiden is een speciale massage die fijn voelt voor lichaam en geest.
social media uitbesteden
Holistische Massage Therapie Holistische Massage Leiden.
Ik ga er vanuit dat er altijd een wisselwerking is tussen lichaam en geest. Mijn intentie is dus anders dan in de traditionele massage. In de Holistische massage worden klachten en symptomen gezien als signalen, iets dat je aandacht vraagt.
seo moz
Mens-Massage Massagepraktijk voor holistische massagetherapie, ontspanningsmassage en stoelmassage.
MensMassage is de website van de massagepraktijk voor holistische massagetherapie, ontspanningsmassage en stoelmassage van Marianne Bolsenga. In ons dagelijks leven functioneren we vaak op de automatische piloot. We gaan van de ene activiteit over in de andere, van de ene gedachte naar de andere. We staan niet zo stil bij onszelf. Dit kan tot allerlei klachten leiden.
buddha to buddha ellen armband

Contacteer ons