Meer resultaten voor holistische massage leiden

   
holistische massage leiden
 
Home.
Vol enthousiasme begon ik ook aan het tweede jaar Holistisch massage en behandeling bij Positive Touch in 2013. Dáár ervaarde ik de kracht van aanraking en de effecten van het werken vanuit een holistische visie. Veel zaken in mijn eigen doen, laten, denken en vooral voelen werd ik mij bewust, vielen daardoor op de plek. Mijn verworven bewustzijn en het waarlijk kunnen vóelen, gaven en geven mij nog steeds de handvaten om in mijn kracht te komen en te blijven, om te zijn wie ik ben, om te kiezen voor mijn kwaliteiten en mijn passie. Mijn eigen ervaringen, mijn kwaliteiten, mijn kracht en mijn passie leiden mij naar de ander; de ander die ik kan/mag begeleiden op zijn zoektocht naar bewustwording en heling.
holistisch coachen
Holos Netwerk.
Bekijk alle informatie. Holistische Massage Therapie Praktijk ZIHN. Naam Massagetherapeut Edith van Veen. Beroepsvereniging: VNT RBCZ. Adres: Stationsweg 43. 3981 AB Bunnik. Bekijk alle informatie. Holistische Massagepraktijk In Verbinding. Naam Massagetherapeut Barbara Lagendijk. Adres: van Bleiswijkstraat 8. Bekijk alle informatie.
miele wasmachine
Antroposofisch Gezondheidscentrum De Lemniscaat.
Fysiotherapie en ritmische massage. Gesprekstherapie / Levenscoaching. Ziekten bij kinderen. Koorts bij kinderen. Gezond de herfst door. Zelf medicijnen bestellen bij Weleda. Cursussen en lezingen. Dr de Ruiter is ziek. Voor spoedgevallen is er waarneming, in overleg met de assistente. Griep voorkomen: neem Infludo. Lees hier meer over griep. LET OP: Onze telefonische bereikbaarheid is veranderd. Voor het algemene bereik van de Lemniscaat is er nog één nummer 071 5125096. Het vroegere tweede nummer 071 5142029 bestaat niet meer. Als men wil bellen naar de Lemniscaat moet dat inclusief netnummer 071., ook als er met een vast toestel vanuit Leiden wordt gebeld.
holistisch coach
Satori Massage.
VITALITEIT EN DOORSTROMING. Ik bied holistische massages aan om de verbinding tussen lichaam en geest te herontdekken. Kijk vooral verder voor meer informatie. Deze massagevorm is gericht op je klacht en bewustwording daarvan. Wij kijken samen waar jouw behoeftes liggen en verkennen jouw klacht en de onderliggende blokkades. SATORI staat voor leven in het nu, door los te laten en je dagelijks leven te leiden. Het is een moment van bewustzijn en bewustwording, staat voor een wakkere geest en leert je op je intuïtie te vertrouwen. Laura" heeft gouden handen! De rust en kalmte in haar massages, waar ze vanuit kennis en gevoel handelt, zijn ontzettend prettig en ze weet de juiste plekken te vinden om in te werken. Ik voel me bij haar op mijn gemak en vertrouwd wat voor mij ontzettend belangrijk is. Elke keer weer als ik van de massagetafel afkom voel ik me een ander mens en meer verbonden met mijn lichaam." De" massage door Laura ervoer ik als zeer prettig en ontspannend.
tank
Holistisch Beauty Masseur.
Detox Reflexmassage, 1-daagse. Verzuring en vervuiling van het lichaam kunnen leiden tot rimpels, huidproblemen, cellulite en vage lichamelijke klachten. Door middel van een gerichte VoetreflexPlus massage ondersteunt met producten, tips en adviezen leer je om het lichaam snel en gericht te detoxificeren.
seo best
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
lichte en zwaardere effleurages, die met of zonder olie uitgevoerd kunnen worden. Holistische massage is eenklassieke massage gecombineerd met een energetische benadering, vanuit het holistische principe. Holistische massage is een zachte, rustgevende massage waarbij men vooral gebruik maakt van effleurages strijkingen.
schuldsaldo
Wat doet een holistische therapeut?
Holistisch komt van het woord Holos dat heel betekent. Bij een holistische massage wordt de mens als uitgangspunt genomen. Holistische massagetherapie is een behandeling die gericht is op bewustwording. De behandeling kan uiteindelijk genezing op fysiek, psychisch, emotioneel, sociaal en spiritueel niveau als doel hebben. Bij holistische massagetherapie word je uitgenodigd, om met volle aandacht en zonder oordeel, in het hier en nu te stappen en alles te ervaren. Hierdoor kan ook contact gevoeld worden met aspecten die een bijdrage hebben bij het ontstaan van klachten en problemen. Hierbij kunnen onverwerkte ervaringen, emoties en gevoelens naar boven komen. In het echt contact maken met deze gevoelens en te luisteren naar de signalen van het lichaam is er vaak ruimte voor het ontstaan van nieuwe inzichten. Deze bewustwording en doorvoelde inzichten, in combinatie met het zelfregulerend vermogen van het lichaam wat aangeraakt is, kan uiteindelijk leiden tot innerlijke groei, ontwikkeling en heling.
backlinking
Holistische Holistische massage, massage, InTouch InTouch praktijk praktijk voor voor massage, massage, Leiden. Leiden.
Massage praktijk, Leiden. Contact Tijden Tarieven. Vanuit mijn holistische visie wordt iedere massage afgestemd op wat er op dat moment de aandacht vraagt. Een massage sessie begint met een kort gesprekje vooraf, waarin we samen afstemmen wat de intentie van de massage zal zijn.
camera met monitor
Behandelingen Holistischemassagethuis.nl.
Ik werk vanuit de holistische visie, dat wil zeggen dat ik er vanuit ga dat lichaam, gevoelens en gedachten met elkaar verbonden zijn en permanent invloed op elkaar uitoefenen. Door de massage aanraking kan men zich bewust worden van en inzicht krijgen in zijn/haar fysieke processen en zo kan de massage leiden tot ontspanning en herstel.
seo freelancer

Contacteer ons