Zoeken naar cursus massage

   
cursus massage
 
massage cursus - Waarom een cursus.
Deze cursus dag is zeer intensief en bestaat uit een theorie gedeeltje van 25, uur en een praktijk gedeelte van 4 uur. Tijdens de cursus zal u werken met materiaal van ons en kunt u naderhand beslissen of u een starterspakket wil aanschaffen.
cursus massage - Cursus Klassieke Massage.
Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de overige privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.
Proef en demo-avond massage en healing The Healing Garden Stage / Cursus: Santé / Nature / Bien-être Out.be.
The Healing Garden. Stage / Cursus. Santé / Nature / Bien-être. Proef en demo-avond massage en healing. Proef en demo-avond massage en healing. Stage / Cursus Santé / Nature / Bien-être. Proef en demo-avond massage en healing. Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden! Klik dan hier
r cursus
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massage cursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
cursus fotografie
bol.com Cursus Erotische Massage Dvd Dvd's.'
Cursus Romantische Erotische Partner Massage Romantic Touch. Asha Body to Body Massageolie 500 ml. Kama Sutra zakboekje. Massage Geef En Ervaar Ontspanning. Lover's' Guide 1 De Originele Liefdesgids. Bekijk de hele lijst. Vaak samen gekocht. Kenneth Ray Stubbs. Erotische massage Tweedehands.
seo cursus
Opleiding Massage bij kanker.
Alleen het beste is goed genoeg om mensen op te leiden in een vakdomein dat expertise, kennis en kunde vereist! Daarom faciliteert de Belgische Massage Federatie vzw een TOPopleiding gegeven door EXPERTS in het veld van de oncologie, psychologie en massage bij kanker! Indien u deze vorming volgt, slaagt voor het examen en een gunstig evaluatierapport heeft bekomen kan u op basis van uw diploma Masseur bij kanker onmiddellijk erkend lid worden van de beroepsfederatie zonder verdere erkenningsprocedure. Deze 6-daagse basisopleiding omvat.: Anatomie en pathologie bij kanker. Psychologische aspecten van kanker. Massagetechnieken bij kanker gegeven door ervaringsdeskundige die reeds meer dan 5000 massages bij kankerpatiënten heeft uitgevoerd of gecoacht. Practicum met begeleide massages op kankerpatiënten. Deze cursus zal plaatsvinden te Hasselt op de volgende data telkens van 10u.
google adwords cursus
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
De stap naar zelf massage geven kan een drempel zijn wanneer je niet weet hoe je dit precies kunt doen. Vaak denkt men ook dat het geven van een massage vooral vermoeiend is of dat je er sterk voor moet zijn. Een cursus geeft je een stevig handvat om je het masseren eigen te maken.
Cursus SEO
Cursus Massage Leren masseren via thuisstudie NHA.
Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de theorie van het masseren en cruciale vragen zoals welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Vanaf het begin van de cursus masseer je.
thaise massage hilversum
Massage BGS.
In een wereld waarin aanrakingen zeldzaam zijn geworden, is de kunst der massage vandaag op een natuurlijke wijze opnieuw aan een opmars bezig. Om deze oude kunst te doen herleven, wil deze cursus je de volgende basistechnieken aanleren: zachtjes aanraken, kneden, glijdende en statische druk, trillingen, percussie.
korte cursus coaching
Leren masseren als partners.
Onze massagetherapeut geeft uitleg over hoe u uw partner op de juiste en aangenaamste manier een ontspannende massage kunt geven. Tijdens de cursus wordt er gewisseld, zodat u beiden kunt genieten van een heerlijke massage! Bovendien krijgt u op deze manier de kans om de juiste techniek te leren om de partner te verwennen!
massage cursus almere
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Wat is massage? Wat zijn de effecten, indicaties en contra-indicaties van massage? Voorbereiding, ademhalingstechnieken en bewustzijn.; Massagetechnieken gericht op ontspanning. Deze cursus is zeer interessant voor beginnende masseurs en voor professionals als aanvulling op hun kennis. Je brengt zelf je favoriete massageolie mee.
cursus agile scrum

Contacteer ons