Resultaten voor hotstone massage kosten

   
hotstone massage kosten
 
Ontspanning en Hotstone Massage.
Tijdens een Hotstone Massage wordt er massage olie aangebracht op het lichaam zodat de stenen soepel over de huid glijden. Een Hotstone massage heeft een diep ontspannende werking op het lichaam. Een 60 minuten durende Hotstone Massage bestaat uit.; een nek/schouder massage.
lenen
Massage kortrijk: prijzen.
Levensstroom, praktijk voor therapie, Mindfulness en massage. Californische massage Zweedse massage Thaïse massage Hot stone Cranio Sacrale therapie Chakramassage Dynamische Hapto-relaxatie Duo massages Trio massages Voor jongeren en studenten Massagetechnieken Intakegesprek Soorten lichaamsmassage Maak een afspraak Cadeaubon Prijslijst. Wat is aromatherapie?
saneren
Kosten einer Hot Stone Massage wieviel bezahlt man fr eine Behandlung? Hot Stone Massage Forum paradisi.de.
Kosten einer Hot Stone Massage wieviel bezahlt man fr eine Behandlung? Wenn man Artikel ber Wellness liest dann stolpert man immer wieder ber die Hot Stone Massage. Bei der Massage werden wohl heisse Steine auf bestimmte Krperstellen gelegt oder auch mit den Steinen massiert.
springkasteel huren
bol.com Hotstone kopen? Alle Hotstones online.
Gratis Vandaag Ophalen 1. Wat mag het kosten? Kost gemiddeld 25., Morgen in huis 1. Overmorgen in huis 4. Uiterlijk zaterdag in huis 6. Uiterlijk vrijdag in huis 6. Toon artikelen die niet leverbaar zijn. Alles in Massages. Anderen zochten ook: hotstone heater. Alles in Massagematten kussens. Alles in Massagekaarsen. Alles in Ontspanning. Alles van MikaMax. Alles van Steengoed Moogwax. Alles in Massageapparaten. Alles in Massagehulpmiddelen. Anderen zochten ook: massage stenen.
Massage Prijzen Baan Phetara Antwerpen. Massage Prijzen.
Duomassage olie of Thai. Traditionele Thaïse massage. Lichaamsmassage met aroma olie. Duomassage kruidenstempel of hotstone. Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen BTW BE: 0831.135.095 RPR Antwerpen. Tel: 32 0 3 707 18 57. GSM: 32 0 477 06 15 02 9h 21h.
Een heerlijke ontspannende hotstone massage, aangepast aan jouw behoeftes in het nu. Te Lier Mepilan.
stijve spieren aan te pakken. Zoals bij elke behandeling zijn er ook situaties waarin je best géén hotstone massage krijgt. De volledige lijst van contra-indicaties vind je ten overvloede op het web. Hier is een overzicht van de belangrijkste, we overleggen in elk geval samen voor een afspraak.: buitentemperatuur ligt boven de 25C risico op oververhitting deze beperking geldt NIET voor een JADE massage. Een afspraak duurt 75 minuten, waarvan de massage zélf 60 minuten duurt. Als je er de infrarood sauna bijneemt, wordt de hele sessie 15 minuten langer. De prijs is 75 euro, BTW inbegrepen. De infrarood sauna optie kost extra 15 euro en is op voorhand bij te boeken. De afspraken gaan door in de praktijkruimte op de Ringenhofweg 94 te 2500 Lier. Een afspraak maak je door ons te bellen op 0476 71 30 54 Maria of 0478 88 10 87 Wouter. Annulatie van een afspraak kan zonder kosten tot 24 uur op voorhand, nadien is de helft van de prijs van het consult verschuldigd.
Hot Stone Massage.
De inwerktijd van de pakking is 10 minuten. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke aromatische voet massage met warme olie of tijdens uw ontspanning of hotstone massage. Kosten: Voor deze behandeling bedragen 3500, in combinatie met hotstone geen 3500, maar 2000.
Hot Stone Massage.
Na een ontspanningsmassage met etherische olie word de rug bedekt met een pakking van warme kruiden. Om het effect van de kruiden zo groot mogelijk te maken blijf je na de massage. 10 minuten ontspannen liggen. Kosten: 30 minuten 27.50, 50 minuten 45.00.
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen en Rotterdam.
ontspanning van stijve spieren. Een hotstonemassage is bovenal een weldaad om van te genieten! De duur en de kosten van een hotstonemassage. De duur van een massage. 1 uur: waarvan 1 uur massage en uur voor binnenkomst. en rustig afronden.

Contacteer ons