Op zoek naar chinese massage zoetermeer?

   
chinese massage zoetermeer
 
chinese massage zoetermeer
chinese massage zoetermeer - Cursustarieven Massage Cursussen.
250 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage. vanaf 65 per persoon.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
cursus massage
Netwerk Alternatief Zoetermeer Holistische gezondheidszorg en coaching.
Onze leden houden zich bezig ondermeer bezig met orthomoleculaire voedings en gezondheidsondersteuning, bioresonantie, acupunctuur, Reiki, voet-reflexologie, lichaams en andere massages, tarot en engelenlezing, healing en coaching. Het NAZ is er voor iedereen in de regio Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Delft, Gouda en Rotterdam die een eigen praktijk heeft op het gebied van holistische gezondheidszorg.
sauna zoetermeer
Francis van Wouw Chinese geneeskunde en massages Zoetermeer.
Ik ben Francis van Wouw, gediplomeerd Massagetherapeut, voor Tuina therapie, ontspanningsmassages en therapeutische massages. Mijn praktijk kunt u vinden op de Timor 15 te Zoetermeer. Tuina spreek uit als Twiena is naast acupunctuur en kruiden een van dé therapieën van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Een Tuina Massage is een krachtige, effectieve en bijzonder prettige lichaamsmassage volgens eeuwenoude Chinese technieken.
zoetermeer thaise massage
Tuina Chinese Massage Gobert.nl.
Tuina massage 60 minuten 6000., Tuina massage 30 minuten 3000., Tuina Stoelmassage 20 minuten 2500., Moxa therapie en cupping. Tuina Chinese Massage. Cijfers CBS Alternatieve Geneeskunde. Praktijk Gobert tel. 079 329 09 07 email: praktijk@gobert.nl Ierlandlaan 2, 2713 HL Zoetermeer.
personal training zoetermeer
Home.
Blog en nieuws. Welkom bij Massage Zoetermeer. Mijn naam is Jerry Elkhuizen en ik ben in juni 2012 afgestudeerd Natuurgeneeskundig shiatsu therapeut. Deze studie heb ik gevolgd aan de Dutch Shiatsu Academy te Baarn. Dit is een vijfjarige HBO opleiding op het gebied van Natuurgeneeskunde, Reguliere geneeskunde anatomie, fysiologie, pathologie, farmacologie en fysische diagnostiek, psychologie en psychopathologie, Traditionele Chinese Geneeskunde en Namikoshi Shiatsu.
pedicure zoetermeer
CHINESE MASSAGE ZOETERMEER Lili Wang.
CHINESE MASSAGE ZOETERMEER. Hallo Lieve mensen., welkom Bij mijn nieuwe massagesalon. In deze fijne Chinese massage salon werkt een team van enthousiaste masseuse's. Deze masseuse's' zijn allen gecertificeerd en gediplomeerd. en geven traditionele Chinese massage. Hoewel de basis gelijk is.,
thai massage maastricht
massage zoetermeer veilingkijker nieuw en tweedehands.
massage matrassen stevig voor spa sport olie thai thailand. massagemat voor in/over stoel. massage mat voor in stoel. massage sportief, gezond en weldadig van patricia wessels. nieuwe oral-b elektrische tandenborstelâ genius 9000 blutooth. chinese massage zoetermeer ming xu. chinese massage ming xu.
leningen simulatie
DeLeuksteDeal in Drenthe Tot 90% korting!
3-gangen keuzemenu bij Venezia pizzeria steakhouse. Venezia pizzeria steakhouse. NAAR DE DEAL. Geniet van een klassieke massage 60 min bij Hair Beautysalon Silvia. Hair Beautysalon Silvia. NAAR DE DEAL. Landgoed Tenaxx combi ticket: entree opening Miniatuurpark Dinopark op 6 april.
massage opleiding
Chera Mulder, praktijk voor acupunctuur, shiatsu therapie en massage.
Shiatsu en andere therapieën. Chera Mulder, praktijk voor Acupunctuur, shiatsu therapie en massage. De Chinese geneeskunde benadert de mens en zijn ziekte anders dan de Westerse geneeskunde. Bij de traditionele Chinese geneeskunde staat de mens centraal en niet de ziekte.
chinees leuven

Contacteer ons