Meer resultaten voor chinese massage tilburg

   
chinese massage tilburg
 
Highdeal.nl Chinese Massage Therapie.
Hoe werkt het? Chinese Massage Therapie. Helen's' Chinese massage therapie heeft als specialisme Traditionele" Chinese massage. Met behulp van Tuina, Anmo, Guasha, hot stone en cupping therapie, bedoeld om de lichamelijke klachten van mensen te genezen. Deze aanbieder heeft nog geen beoordelingen.
hotel
The Senze Beauty Thai Spa: Massage Tilburg.
The Senze Beauty Thai Spa is dé rustgevende plek voor een traditionele Thaise massage, ontspanningsmassage, pedicure, gezichtsbehandelingen en visagie hair styling in Tilburg. Ons professionele team van gediplomeerde masseurs staat zes dagen per week voor je klaar; of je nu komt voor een stevige of juist zachte massage.
wijnverpakking
Chinese Massage in Tilburg.
Nieuw geopend: Yiliu Massage in Tilburg aan de Spoorlaan. U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese massage vanaf 40 voor een uur. De massagesalon meer. Zo op het oog lijkt dit niet echt een Chinese Massagesalon, maar meer een Chinese kruidenwinkel.
teak meubelen
QoQo Massage Clinics QoQo Massage Clinics: Dé grootste en beste massage keten van Nederland.
Giftcard Saldo Check. QoQo Massage Clinics: Dé grootste en beste massage keten van Nederland. Boek nu online. Het geheim van ons professioneel wellness center? QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.
job coaching
MassageWebshop MassageWebshop.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen artikelen in winkelwagen. This is a placeholder. Dé specialist in Massagetafels, Massagestoelen, Hotstones, Facecovers., Vachten, Textiel, Hoeslakens, Massage-olie en alle overige Massage artikelen.
bmi berekenen formule
Massage Tilburg, Massagepraktijk Tilburg, Massagesalon Tilburg Hua Hin Spa Tilburg.
Met behulp van de juiste olie en thee wordt het effect van de massage alleen nog maar extra versterkt. Ook een massage in Tilburg? Bij onze massagepraktijk in Tilburg bent u aan het juiste adres als u eens helemaal tot rust wil komen.
terras aanleggen op beton
Happy end verzekerd Binnenland Telegraaf.nl.
Een happy end houdt in dat een bezoeker na een massage met de hand tot een hoogtepunt wordt gebracht, iets wat in Oost-Azië gebruikelijk is. Veel oosterse behandelingen als acupunctuur en soms ook massage worden, vooral bij aanvullende verzekeringen, vergoed. Vaak zit er wel een limiet aan het aantal behandelingen. Patiënten die hun verzekeringsmaatschappij willen laten opdraaien voor de kosten van hun gerief, zorgen ervoor dat er in samenspraak met de massagesalons een andere behandeling op de factuur wordt gezet dan in werkelijkheid wordt ondergaan. Op deze manier heeft de klant gratis genot, en verdient óók de behandelaar of onderneming, zegt een Nederlandse Chinees die bekend is met de truc, maar anoniem wil blijven. Het zou in veel gevallen om Chinese kneedtokos gaan, die zijn aangesloten bij een erkende beroepsvereniging.
AdWords advertenties
chinese massage tilburg
Lakhana Thaise Massage. Thaise massagepraktijk aan de Postelse Hoeflaan in Tilburg West. Men kan hier uitsluitend terecht voor serieuze Traditionele Thaise Massages. Behandelingen vanaf 4250, per uur. Siri Thaise Massage. Thaise massagepraktijk aan huis, de masseuse Siriwadee komt oorspronkelijk uit Thailand, vriendelijke dame en ze spreekt redelijk goed Nederlands. De massageruimte bevindt zich boven in meer. Baan Duang Keaw Massage. Baan Duang Keaw is thuis op het gebied van traditionele thaise massages die een zeer rustgevende werking hebben op het menselijk lichaam. Kortom heeft u meer. Niet van toepassing. aanbevolen door shopadvies.nl. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland.
prijs antiworteldoek
Yiliu Massage in Tilburg Traditionele Chinese massage.
1000: 2100: uur. Nieuw geopend: Yiliu Massage in Tilburg aan de Spoorlaan. U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese massage vanaf 40 voor een uur. De massagesalon is elke dag geopend van 1000: 2100: uur. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland.
logo laten ontwerpen

Contacteer ons