Op zoek naar chinese massage tilburg?

   
chinese massage tilburg
 
Chockdee Thaise massage in Tilburg.
Bent u op zoek naar een goede Thaise massage met een persoonlijke en vriendelijke service? Wij hopen dat u onze salon in Tilburg komt bezoeken. Willem II straat 56. 5038 BH Tilburg. Volg Chockdee Tilburg. Thaise Voetreflexmassage Tilburg. Traditionele Thaise Massage Tilburg.
led panel
Chinese Massage in Tilburg.
Nieuw geopend: Mili Massage in Tilburg aan de Spoorlaan. U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese massage vanaf 25 voor een half uur meer. Zo op het oog lijkt dit niet echt een Chinese Massagesalon, maar meer een Chinese kruidenwinkel.
stroomaggregaten

Diverse Thaise massages, Traditionele Thaise Massage, Thaise Oliemassage, Voetmassages en Gezichtsmassages voor zowel mannen als meer. Bij Chockdee in Tilburg geven we traditionele Thaise massage en oliemassage ontspannend in een warme en huiselijke sfeer. De massages zijn voor zowel mannen als meer.
boxspring kopen
van Top tot Teen Tilburg, massage en pedicure.
De massage wordt op je wensen en/of klachten afgestemd. Heerlijk ontspannende voetmassage met olie die de energiedoorstroming in het lichaam stimuleert. De Chinese voetbehandeling is gebaseerd op 2 systemen; ze werkt op de acupunctuurpunten en op de zones op de voet die overeenkomen met de organen en weefsels van het lichaam.
Massage Diensten Tweedehands.nl.
Hotstone massage, Ontspannings massage Reiki. 2 april 2018 0952: Raamsdonksveer. Masseur gezocht omg. Ik, 35 jarige man, zoek professionele en ervaren masseur man in Tilburg of omgeving die een ontspanningsmassage met hoogtepunt geeft. 1 april 2018 2152: Tilburg. Toe aan een ontspannende of stevige massage?
QoQo Massage Welkom.
Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Ons professionele team helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie van onze bezoekers, maar ook van hun mentale staat.
Chinese Massage in Noord-Brabant.
Nieuw geopend: Mili Massage in Tilburg aan de Spoorlaan. U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese massage vanaf 25 voor een half uur meer. Lili Chinese Massage in Eindhoven. Voor een heerlijke ontspannende massage of een goede stevige massage kunt u tegenwoordig goed terecht bij Lili Chinese Massage in Eindhoven.
Chinflex: Chinese Voetmassage MaPraXio Massagepraktijk TilburgMaPraXio Massagepraktijk Tilburg.
Chinese voetmassage werd veel eerder toegepast dan de andere vormen van Traditionele Chinese Geneeskunde, zoals acupunctuur en kruidentherapie. Chinflex voetmassage combineert de reflexzones met de meridiaanbanen en acupunctuurpunten. Bij deze massage masseer ik uw knieën, onderbenen en voeten met warme olie, waardoor er een goede energie doorstroming op gang komt. Voorafgaand aan de massage kunt U kiezen voor een voetenbad, waarin kruiden zitten die het lichaam ontgiften. De effecten van Chinflex.: stimuleert de bloedcirculatie.; vermindert vermoeidheid en het opbouwen van het afweersysteem.; stimuleert de stroom van energie.; reguleert het hele lichaam.; geeft een gevoel van stevigheid, vaste grond onder de voeten. er ontstaat een diepe ontspanning en vitaliteit die tot vele dagen daarna voortduurt. U dient vooraf aan te geven dat u een voetenbad wenst. Dit wegens voorbereidingen. Het is verstandig om voor een massage licht te eten en te drinken. Na een massage is het aan te raden om voldoende te drinken en om rustig aan te doen. Voor meer informatie over prijzen: zie Tarieven. 5046 HR Tilburg.
Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg Horecasite.
Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg. Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg. Prijs op aanvraag. Foto's' 10 fotos. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Chinese gezondheidspraktijk.Het betreft een ruime, compleet ingerichte Chinese gezondheidspraktijk dat is gelegen aan de Besterdring in het centrum van Tilburg.

Contacteer ons