Meer resultaten voor chinese massage haarlem

   
chinese massage haarlem
 
Vind massage haarlem op Marktplaats.nl.
Bij massagesalon shu xin in haarlem is uw lijf in goede handen. Traditionele chinese massage waarbij via druktechnieken blokkades diep in het lichaam worden weggedrukt. Ook bij meer ontspannen strijkmassage gaat uw energie beter stromen. Stijlvol ingericht pand met meerdere ruimtes.
boxspring
Shu Xin Chinese Massage in Haarlem.
Aan Aan Massage Haarlem. Aan Aan Massage Haarlem is een een nieuwe Chinese Massagesalon aan de Gedempte Oude Gracht 49. Hier was vroeger July Health Massage gevestigd, eveneens een meer. januari 11, 2012. 7 Reacties op Shu Xin Chinese Massage.
Autolening
Axin Chinese Massage Pedicure in Haarlem.
Nieuw geopend in Haarlem vlakbij het winkelcentrum Marsmanplein wijk Oud Schoten en Spaarndam Axin Chinese Massage Pedicure. Heeft u last van hoofd, nek, schouder, rug of elke andere vorm van spierpijn? Probeer dan eens een Chinese massage en u voelt zich weer als herboren.
garagepoorten
Yang health center Acupunctuur.
Hij heeft TuiNa therapie Chinese massage gestudeerd aan de Chinese Traditional Medicin University te Guangzhou en werd gedoceerd door de beroemde professor J.Q. Sindsdien is hij begonnen met praktijkervaring opdoen op het gebied van acupunctuur en TuiNa therapie. In 2014 heeft hij de opleiding Acupunctuur afgerond aan de TCM University te Amsterdam en zich aangesloten bij Zhong, de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Vervolgens is hij zijn eigen praktijk, Yang Health Center, voor het eerst begonnen in Almere. Yang is mevrouw Jowie Mo werkzaam in de praktijk met als specialiteit het verlenen van massages. Zij bezit voortreffelijke massagetechnieken waar menig klanten zeer tevreden over zijn. U bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren! Zijlweg 109 zw, 2013 DE, Haarlem.
Spa Manda Haarlem.
Paweena Soh Heng Founder. Welkom bij Spa Manda een unieke en centrale plek in hartje Haarlem in een van de leukste winkelstraten van Haarlem: De Zijlstraat. Wij hebben bewust gekozen voor een central gelegen locatie, omdat we graag iedereen kennis willen laten maken met onze fijne behandelingen. Spa Manda is een Thai Spa concept. Hierbij worden oosterse en westerse technieken gecombineerd om u een unieke behandeling aan te kunnen bieden. Het woord Manda betekent moeder in de Thaise taal. er is bewust gekozen voor deze naam omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten zich thuis voelen. Wij verwelkomen u in ons salon met de warmte, en persoonlijke aandacht die u thuis gewend bent. In comfortabele, lichte en sfeervolle behandelkamers bieden wij unieke massages en schoonheidsbehandelingen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, hygiƫne en oog voor de mens als geheel kenmerken onze behandelingen. Spa Manda biedt diverse oosterse en westerse massagetechnieken. Door elementen uit beide stromingen met elkaar te combineren, ontstaan nieuwe en unieke behandelmethoden. Laat u verrassen door de enorme gastvrijheid, persoonlijke aandacht en vriendelijke benadering die in het verre oosten zo gewoon is. Ancient Nuad Thai Massage.
Si-Si chinese massage Si-Si gezondheid sport massage.
Si-Si gezondheid sport massage. Si-Si Gezondheid Sport Massage is het adres in Haarlem om van een tradiotionele chinese massage te genieten. Een team van gekwalificeerde en kundige medewerksters staat voor u klaar voor een gezonde en ontspannende massage. Een bezoek aan Si-Si massagesalon is echt relax en een belevenis die u niet snel zult vergeten.
Chinese Massage in Haarlem.
Chinese Massage Voetmassage Voet en Hand verzorging Voetreflexmassage Fulin Massage Wellness Our massage therapists are specialized in Eastern Traditional Massage, the art of healing. Chinese massagesalon aan de Zijlweg, een van de belangrijkste winkelstraten in Haarlem. U kunt hier terecht voor een Chinese medische massage Tuina maar ook voor meer.

Contacteer ons