Meer resultaten voor chinese massage haarlem

   
chinese massage haarlem
 
Shu Xin Chinese Massage in Haarlem.
Hua Xia Chinese Massage Health Center. Hua Xia Chinese Massage Health Center is een nieuwe Chinese massagesalon in een gezellige winkelstraat in Haarlem Noord U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese meer. januari 2, 2018. Chinese massagesalon Si Si.
matras
chinese massagesalons chinese massage haarlem centrum massage haarlem cronje.
chinese massagesalons chinese massage haarlem centrum massage haarlem cronje. chinese massagesalons chinese massage haarlem centrum massage haarlem cronje. chinese massagesalons chinese massage haarlem centrum massage haarlem cronje. Aan Aan Massage Haarlem is een een nieuwe Chinese Massagesalon aan de Gedempte Oude Gracht 49.
lening
Axin Chinese Massage Pedicure in Haarlem.
Nieuw geopend in Haarlem vlakbij het winkelcentrum Marsmanplein wijk Oud Schoten en Spaarndam Axin Chinese Massage Pedicure. Heeft u last van hoofd, nek, schouder, rug of elke andere vorm van spierpijn? Probeer dan eens een Chinese massage en u voelt zich weer als herboren.
Taxi Charleroi Airport
Hua Xia Chinese Massage Health Center in Haarlem.
Hua Xia Chinese Massage Health Center is een nieuwe Chinese massagesalon in een gezellige winkelstraat in Haarlem Noord. U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese Massage maar ook voor allerlei Wellnessbehandelingen, voetreflex massages en pedicure behandelingen. De Massagebehandelingen worden hier vakkundig uitgevoerd door vriendelijke dames van Chinees origine.
Spa Manda Haarlem.
Paweena Soh Heng Founder. Welkom bij Spa Manda een unieke en centrale plek in hartje Haarlem in een van de leukste winkelstraten van Haarlem: De Zijlstraat. Wij hebben bewust gekozen voor een central gelegen locatie, omdat we graag iedereen kennis willen laten maken met onze fijne behandelingen. Spa Manda is een Thai Spa concept. Hierbij worden oosterse en westerse technieken gecombineerd om u een unieke behandeling aan te kunnen bieden. Het woord Manda betekent moeder in de Thaise taal. er is bewust gekozen voor deze naam omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten zich thuis voelen. Wij verwelkomen u in ons salon met de warmte, en persoonlijke aandacht die u thuis gewend bent. In comfortabele, lichte en sfeervolle behandelkamers bieden wij unieke massages en schoonheidsbehandelingen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, hygiƫne en oog voor de mens als geheel kenmerken onze behandelingen. Spa Manda biedt diverse oosterse en westerse massagetechnieken. Door elementen uit beide stromingen met elkaar te combineren, ontstaan nieuwe en unieke behandelmethoden. Laat u verrassen door de enorme gastvrijheid, persoonlijke aandacht en vriendelijke benadering die in het verre oosten zo gewoon is. Ancient Nuad Thai Massage.
Beste Chinese massage in de buurt van Oude Stad, Haarlem, Noord-Holland, Nederland Yelp.
Als je een laptop of tablet gebruikt, kan het helpen om die te verplaatsen en het opnieuw te proberen of zoek in plaats daarvan naar een stad, plaats of adres. Airconditioning en verwarming. Schrijf een review. Beste chinese massage in de buurt van Oude Stad, Haarlem, Noord-Holland, Nederland.
Si-Si chinese massage Si-Si gezondheid sport massage.
Si-Si gezondheid sport massage. Si-Si Gezondheid Sport Massage is het adres in Haarlem om van een tradiotionele chinese massage te genieten. Een team van gekwalificeerde en kundige medewerksters staat voor u klaar voor een gezonde en ontspannende massage. Een bezoek aan Si-Si massagesalon is echt relax en een belevenis die u niet snel zult vergeten.
Chinese Massage in Haarlem.
Chinese Massage Voetmassage Voet en Hand verzorging Voetreflexmassage Fulin Massage Wellness Our massage therapists are specialized in Eastern Traditional Massage, the art of healing. Chinese massagesalon aan de Zijlweg, een van de belangrijkste winkelstraten in Haarlem. U kunt hier terecht voor een Chinese medische massage Tuina maar ook voor meer.

Contacteer ons