Op zoek naar chinese massage groningen?

   
chinese massage groningen
 
Massagesalon Beijing Chinese Massage in Groningen.
Prijs per uur: 40. Email to a friend. Chinese kapsalon annex Chinese Massage. Kleinschalig, maar schoon en hygiënisch. Er zijn 4 aparte massageruimtes beschikbaar. Ondergoed moet hier worden aan gehouden. De bezetting varieert van 3 tot 6 Chinese masseuses. chinese massage groningen.
lenen
Welkom bij Massage Lotus massagelotus.nl.
Welkom bij Massage Lotus. De Chinese massages zijn een eeu-wen-oud traditie in China die van generatie op generatie worden doorgegeven en nog steeds één van de meest effectieve massages zijn die er bestaan. De Chinese massages zijn combinaties van drukpunt en ontspanningsmassages en het is een uitstekende manier om tot ontspanning te komen.
leningen samenvoegen
Massage / Tuina Putoshan Chinese Geneeskunst bij zwangerschap, overgang en vrouwenklachten Groningen Putoshan: Chinese Geneeskunst voor Vrouwen in Groningen.
Chinese massage kan zelfstandig toegepast worden, maar wordt ook vaak gecombineerd met acupunctuur. Putoshan past Tuina vaak aansluitend op een acupunctuurbehandeling toe. De massage zorgt dan voor extra ontspanning en verdiept het effect van de acupunctuur. Acupressuur of drukpuntmassage is een specifieke techniek binnen Tuina, waarbij met duim, vingers of elleboog loodrechte druk op een meridiaanpunt wordt gegeven om het punt te activeren. In Japan zijn deze drukpunttechnieken verder uitgewerkt tot het massagesysteem Shiatsu. Acupressuur kan je ook goed bij jezelf toepassen. Als dat voor jou nuttig is, leer je bij Putoshan hoe je dat het best kunt doen. Putoshan / Jente Klok. Kleine Rozenstraat 13B. 9712 TL Groningen.
veranda
Orient New Hair Fashion Traditioneel Chinese ontspanningsmassage voor iedereen.
Massagesalon De Witte Lelie Groningen.
Ma t/m za: 11.00 u 22.00 u. Zo: 12.00 u 22.00 u. CHINESE MASSAGE SALON IN GRONINGEN DE WITTE LELIE. Massage is één van de oudste geneeswijzen. Chinese teksten van meer dan 3000 jaar oud beschrijven reeds de heilzame werking.
Beijing.
9712 NM Groningen. COPYRIGHT 2016 massagesalonbeijing. Massage met SPA of voetkruidenbad. 30 min 20 min 30., 60 min 20 min 45., 90 min 20 min 65., 120 min 20 min 85., Massage met Traditioneel Chinese kruidenbad. 30 min 25 min 40.,
Massagesalon Lotus in Groningen LiveLifeGorgeous.
Ik werd ziek en dat moest niet, want ik had een gezellig weekend met mams gepland. De enige salon die nog plek had was Massage Lotus, een massagesalon aan het Damsterdiep 46 in Groningen. Dit is een Chinese massagesalon die gebruik maakt van professionele, Chinese massagetechnieken.
Ontspanningsmassage in Provincie Groningen: Boek direct online! Treatwell.
Bij De Koning Te Rijk, Massage en Shiatsu in Groningen bij je hiervoor aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor verschillende heerlijke massages en therapeutische consulten. Eigenaresse Jannet werkt met een combinatie van massage en shiatsu, ook is ze gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages en massages voor na de bevalling.
Houje Thai Groningen, praktijk voor Thaise massage fysieke therapieën.
Kom naar de bijeenkomst 14/04/2018 in Assen van 1030-1430. VVAO zet zich in voor vrouwenemancipatie wereldwijd. Posted by Houje Thai massage physical therapies Groningen February 2018. De mannen van Namespotting zijn weer op zoek gegaan naar de leukste bedrijfsnamen van Nederland!

Contacteer ons