Meer resultaten voor chinese massage friesland

   
chinese massage friesland
 

Totaal aantal vermeldingen: Friesland 7. In Friesland is het aanbod van Aziatische massages betrekkelijk gering. Meestal zijn de massagepraktijken hier in een woonhuis gevestigd. Een handig overzichtskaartje van Thaise en Chinese massageadressen in Friesland. Isaan Baan Nuad, Massage en Wellness.
EPC
Traditionele Chinese Massage Qin Leeuwarden.
Drimble Bedrijvenregister Friesland regio Leeuwarden Traditionele Chinese Massage Qin. Traditionele Chinese Massage Qin. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Leeuwarden. Het adres van Traditionele Chinese Massage Qin is Holwortel 28 in Leeuwarden. informatie alleen over leeuwarden. Wijken in gemeente.
spouwmuurisolatie
TuiNa massage Acupunctuur HBO Qing-Bai Academie voor Chinese Geneeswijzen.
Bij en nascholingen. CHINESE TUINA MASSAGE. TuiNa spreek uit twiena is naast acupunctuur en kruiden n van de therapien van de Traditioneel Chinese Geneeskunde T.C.M. TuiNa kent een grote variteit aan verschillende massages die op het lichaamsoppervlak worden uitgevoerd en daarnaast diverse zeer effectieve manipulatietechnieken die op verschillende delen van het lichaam kunnen worden toegepast.
boxspring
Zhng Hé Táng Centrum voor Chinese Geneeswijzen in Meppel Acupunctuur Shiatsu Chinese kruiden.
Afspraak maken in Meppel? In Meppel kunt u afspraken maken bij Linda Faber Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden, Owen van de Ridder Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden, Mirjam de Jonge Shiatsu, Chinese massage en Karin van de Ridder Acupunctuur, Cosmetische Acupunctuur. Ga naar onze afspraken pagina.
Chinese massage Qin Chinese massage een goed gevoel.
Qin geeft verschillende soorte ontspannende Chinese massages waaronder; totale massage, voetmassage, hoofdmassage en een nek massage geeft verschillende soorten ontspannende Chinese massages waaronder; totale massage, voetmassage, hoofdmassage en een nek massage. Chinese massages kunnen mensen helpen bij het verlichten van verschillende pijnklachten en soms deze verhelpen.
Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden.
Na 5 massages van 1 uur ontvangt u 50% korting op de 6e massage. Voordeel voor vaste klanten! Nu tot meer dan 80, voordeel bij aanschaf van een massage abonnement. kijk voor meer informatie bij massage abonnementen. Thongbun Thaise Massage.
Vergoeding alternatieve geneeswijzen 2018 De Friesland.
Aandachtspunten bij vergoeding alternatieve geneeswijzen. Voor beroepsverenigingen aangesloten bij de door De Friesland erkende koepels van beroepsverenigingen NIBIG, RBCZ, KAB en NAP geldt dat u alleen recht heeft op vergoeding wanneer de behandelaar is ingeschreven in het register van een van deze koepelorganisaties.
Chinese en Thaise massagesalons in Friesland.
Chinese en Thaise Massage Friesland. Overzichtskaart Chinese Massage en Thaise Massage in Friesland, interaktief in kaart gebracht met adressen, routebeschrijvingen en links met meer informatie. Chinese Massagesalons zijn herkenbaar aan een rode marker en de Thaise Massagesalons zijn voorzien van een groene marker.
Massage Diensten Tweedehands.nl.
Deze behandeling helpt uw spieren en het algehele welzijn te ontspan. 8 april 2018 1122: Castricum. Thaise Massage Liempde, Thaise massage Baan Dee. Baan Dee Thaise massage. Welkom bij Baan Dee Thaise massage Op zoek naar een lekkere thaise massage?

Contacteer ons