Resultaten voor chinese massage den bosch

   
chinese massage den bosch
 
Yings gezondheidscentrum in Den Bosch.
Hangzou Kap en Chinese Massage salon is gevestigd in de Orthenstraat, in het centrum van Den Bosch, gespecialiseerd in originele Chinese ontspanningsmassages voor zowel mannen meer. november 18, 2012. Den Bosch admin. Chinees gezondheidscentrum in Den Bosch met diverse massage therapieën.
EPC
Acupunctuur Den Bosch: Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde QingZu.
Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde Acupunctuur. Welkom bij Qìng Z, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde TCG Acupunctuur in Den Bosch. TCG is een duizenden jaren oude Chinese kijk op ziekte en gezondheid. Hierbij staat de balans in de energiehuishouding van de mens centraal.
spouwmuurisolatie
QoQo Massage s Hertogenbosch.
Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt.
traplift
chineesgezondheidscentrumdenbosch.nl.
Traditionele Chinese medische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen, balanceert lichaam en geest, werkt ontstekingsremmend en draagt bij tot afname van stress. Een massage bij Chinees gezondheidscentrum JERY in Den Bosch draagt bij tot verbetering van de bloedsomloop van het gehele lichaam.
Welkom Ying's' Gezondheidscentrum.
Ervaar de weldaad van massage bij Yings gezondheidscentrum in s-Hertogenbosch. In haar geboorteland China had Ying al bijna 12 jaar ervaring als masseuse bij een kleine kliniek. Sinds oktober 2015 heeft ze haar eigen praktijk in de Hinthamerstraat te s-Hertogenbosch: Yings gezondheidscentrum. U kunt hier terecht voor verschillende soorten massages, zoals ontspanningsmassages, sportmassages of de behandeling van pijn aan rug, schouders of nek. In de eigentijdse, rustieke omgeving komt u moeiteloos tot rust. Ying geeft o.a. traditionele Chinese drukpuntmassage, oliemassage, sportmassage, voet en handmassage en gezichtsmassage.
Chinese massage/pedicure op Hinthamerstraat 134 Bastion-Oranje, Den Bosch.
Naast de actieve salons voor Chinese massage/acupunctuur: is er Mings bijgekomen. De salons die al actief zijn voor massage en ook voor acupunctuur: Shiatsou Paralleweg 30, Naree Massage op Van Veldekekade 9 en Ching Zûr op van Voorst tot Voorstlaan 4 en Thais welness centre op Van Berckelstraat 61-65.
Chinese massage salon Pagina 15/58 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Den bosch 10. Wij vinden het telefoonnummer dat u zoekt. Ook voor adressen, openingstijden of anders. Indien gewenst verbinden wij u direct door. Of bel nu altijd bereikbaar. Gerelateerde berichten aan Chinese massage salon in Nederland. Oh Oh Amsterdam: gespannen in Chinese massagesalon.
Den Bosch.
Chinese massage therapieën door Chinese Therapeut Jery, afkomstig uit het meer. Hangzou Kap en Massagesalon. Den Bosch admin. Hangzou Kap en Chinese Massage salon is gevestigd in de Orthenstraat, in het centrum van Den Bosch, gespecialiseerd in originele Chinese ontspanningsmassages voor zowel mannen meer.

Contacteer ons