Resultaten voor chinese massage den bosch

   
chinese massage den bosch
 
massage den bosch - Welkom bij Body-Life Massages.
Body-Life bij Rob Druppers Nieuw Vacatures Body-Life productlijn Brandon Bays Body-Life massages on demand. Wharf treatments Strippenkaart. Welkom bij Body-Life Massages. Al meer dan 20 jaar specialiseren wij ons in massagetherapieën en coaching disciplines die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen.
Chinees Gezondheidscentrum in Den Bosch.
Chinees gezondheidscentrum in Den Bosch met diverse massage therapieën. Onder andere voetreflex en drukpunten behandeling. Chinese massage therapieën door Chinese Therapeut Jery, afkomstig uit het Noorden van China, met veel ervaring ruim 10 jaar met deze vormen van Therapie. Behandelingen richten zich onder andere op de volgende gezondheidsklachten.:
den bosch centrum
Chinese massage/pedicure op Hinthamerstraat 134 Bastion-Oranje, Den Bosch.
Naast de actieve salons voor Chinese massage/acupunctuur: is er Mings bijgekomen. De salons die al actief zijn voor massage en ook voor acupunctuur: Shiatsou Paralleweg 30, Naree Massage op Van Veldekekade 9 en Ching Zûr op van Voorst tot Voorstlaan 4 en Thais welness centre op Van Berckelstraat 61-65.
nagelstudio den haag chinatown
chineesgezondheidscentrumdenbosch.nl.
Traditionele Chinese medische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen, balanceert lichaam en geest, werkt ontstekingsremmend en draagt bij tot afname van stress. Een massage bij Chinees gezondheidscentrum JERY in Den Bosch draagt bij tot verbetering van de bloedsomloop van het gehele lichaam.
lening
QoQo Massage s Hertogenbosch.
Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt.
tenerife weer november
Welkom Ying's' Gezondheidscentrum.
Ervaar de weldaad van massage bij Yings gezondheidscentrum in s-Hertogenbosch. In haar geboorteland China had Ying al bijna 12 jaar ervaring als masseuse bij een kleine kliniek. Sinds oktober 2015 heeft ze haar eigen praktijk in de Hinthamerstraat te s-Hertogenbosch: Yings gezondheidscentrum. U kunt hier terecht voor verschillende soorten massages, zoals ontspanningsmassages, sportmassages of de behandeling van pijn aan rug, schouders of nek. In de eigentijdse, rustieke omgeving komt u moeiteloos tot rust. Ying geeft o.a. traditionele Chinese drukpuntmassage, oliemassage, sportmassage, voet en handmassage en gezichtsmassage.
vochtbestrijding
THAIS WELLNESS CENTRE DEN BOSCH.
Maar ook als u nergens last van heeft, is een Thaise massage in zijn vele vormen puur genieten en dus ontspannen! U bent als klant van Thais Wellness Centre Den Bosch het best te omschrijven als.: de klant die verlichting van lichamelijke klachten wil.
Massage Den Bosch Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
De Chinese geneeskunde is een holistische geneeskunde. Dat wil zeggen dat lichamelijke, emotionele en/o Lees meer. 9 / 10 / 5. Gemiddelde uit 2 beoordelingen. 2 Review s. 073-8889798 Toon nummer. Koningsweg 31, 5211BE, Den Bosch. Haptotherapie houdt zich bezig met het gevoelsleven. De therapie is gericht op bewustmaking van gevoelens. De aanraking speelt een belangrijke rol in de Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 073-6137933 Toon nummer. Skin Care Center. Klein Lombardje 2, 5211HJ, Den Bosch. Bij Skin Care Center hebben we huidverbetering hoog in het vaandel staan. Your skin is our passion is niet voor niets de slogan van de salon. Die uitspraak maken w Lees meer. Beoordeel dit bedrijf https//www.detelefoongids.nl/skin-care-center/18392933/5-1/sn18392933: 073-6120078 Toon nummer. Rompertdreef 54, 5233EL, Den Bosch. Beoordeel dit bedrijf. https//www.detelefoongids.nl/aguest/14171061/5-1/sn14171061: 073-6400166 Toon nummer. Een bedrijf toevoegen. In de omgeving. Massage in St Michielsgestel.
Den Bosch.
Chinese massage therapieën door Chinese Therapeut Jery, afkomstig uit het meer. Hangzou Kap en Massagesalon. Den Bosch admin. Hangzou Kap en Chinese Massage salon is gevestigd in de Orthenstraat, in het centrum van Den Bosch, gespecialiseerd in originele Chinese ontspanningsmassages voor zowel mannen meer.

Contacteer ons