Op zoek naar chinese massage breda?

   
chinese massage breda
 
Chinese Massage in Breda.
In het centrum Breda is een nieuwe Chinese Massagesalon geopend onder de naam Weiwei Beauty Salon, gelegen in de Chassé buurt. U kunt hier van meer. Ying-yang Wei Chinese Massage. Ying-yang Wei is een Massageprakijk voor Medicinale Chinese massage en schoonheidsbehandelingen gevestigd in de Houtmarktpassage te Breda.
goedkoopste hypothecaire lening
QoQo Massage Welkom.
Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Ons professionele team helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie van onze bezoekers, maar ook van hun mentale staat.
lening
Mona Lisa Chinese ontspanningsmassage in Breda.
In het centrum Breda is een nieuwe Chinese Massagesalon geopend onder de naam Weiwei Beauty Salon, gelegen in de Chassé buurt. U kunt hier van meer. maart 7, 2016. Ying-yang Wei Chinese Massage. Ying-yang Wei is een Massageprakijk voor Medicinale Chinese massage en schoonheidsbehandelingen gevestigd in de Houtmarktpassage te Breda.
silhouette cameo
Chinese massage in Breda bij beautysalon Mona-Lisa in Breda.
Gesitueerd in het hart van Breda, is. Mona-lisa een salon, gespecialiseerd in diverse traditionele Chinese lichaamsmassages, hoofdmassages, voetmassages en cupping. Laat u inspireren en maak snel een afspraak! of mail naar info@massage-monalisa.com. Massage gericht op ontspanning van de spieren na overbelasting enof een verkeerde lichaamshouding.
sea life

Sinds 2 september 2013 geopend in Breda: Saysawang Thaise Massage Wellness De praktijk is gevestigd in een nette woonwijk in Breda, waar een gedeelte meer. Kinnaree Thai Massage. Uitsluitend traditionele Thai massage en alleen op afspraak. Behandelingen: Traditionele Thai massage. Thaise olie massage. Chinese kogelmassage: Deze unieke, van oorsprong uit Tibet meer.
gevelwerken antwerpen
Massageprakijk voor Medicinale Chinese massage in Breda.
Ying-yang Wei is een Massageprakijk voor Medicinale Chinese massage en schoonheidsbehandelingen gevestigd in de Houtmarktpassage te Breda. U kunt hier vrijblijvend binnen lopen, maar ook een afspraak maken. De Chinese massages zijn zeer professioneel en helpen goed tegen pijnklachten. Chinese medicine behandeling. chinese massage breda.

Home Noord-Brabant Breda Kinnaree Thai Massage. Kinnaree Thai Massage. Adres: Voorerf 3. Postcode: 4824 GM. Prijs per uur: 55. Email to a friend. Uitsluitend traditionele Thai massage en alleen op afspraak. Traditionele Thai massage. Thaise olie massage. Deze unieke, van oorsprong uit Tibet afkomstige massage werkt zeer onspannend oplichaam en geest. Orientaalse bamboe massage.: De Bamboe Massage is een nieuwe vorm van massage en steeds meer te vinden in Nederland. Het is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water.
QoQo Massage Breda.
Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt.
chinese massage zoeken Speurders.nl.
Massage mat voor lichaam en voeten. Met de massage mat kunt u genieten van authentieke Chinese massage technieken, in het comfort van u. een maand geleden Woerden Utrecht. Massage in praktijk aan huis te Groningen. Verschillende massages aangeboden: Chinees traditioneel drukpunten, Thai yoga/kruidenstempelen., een maand geleden Groningen Groningen. Gua sha massage methode. Introductie nieuwe massage om bij mij te kunnen ondergaanguasha: methode" tijdelijk een laag intro. een maand geleden Castricum Noord-Holland. Hoi, Wat leuk dat je mijn advertentie bezoekt. Ik geef twee soorten massage: Bij een oliemassage wo. 3 dagen geleden Breda Noord-Brabant.

Contacteer ons